Mini Cooper Monte Carlo ralli auton tietokoneen USB-muistitikku 4Gb

38,95 € 3 kappaletta varastossa
Määrä:
  • image description Lähetetään 24 tunnin sisällä
  • Lähetysmaa Iso-Britannia
  • Toimituskulut maahan Suomi 11,62 €

Virallisesti BMW lisensoitu Mini Cooper Monte Carlo ralli 177 auton 4Gb USB hujaus ajaa koko Monte Carlo ralli korin. Se sisältää kahta Varaosat pyörää katto tunnettu purjehduskilpailu numero 177 ovet ikonin rekisterinumero LBL 6D ja on neljä ylimääräistä paikalla valot edessä Grilli jossa valo ylös. Se on tarkoitettu käytettäväksi pöytätietokoneessa tai kannettavassa tietokoneessa, jossa on Windows 7 98 98SE minulle 2000, XP tai VISTA ja Mac OS / X 10 tai myöhemmin. Pen-asema on 1:48 mittakaavassa malli auto tarkka pienintä yksityiskohtaa myöten, kuten läpinäkyvät ikkunat kääntyvät pyörät ja valaiseva ajovalot. USB-liitin on ovelasti piilotettu sisällä boot auto - jäsenen pohja on kahva, joka avaa automaattisesti autosta ja työnnä ulos USB-liitin. Muistitikku on 4 gigatavua tietoja ja ominaisuuksia edessä valot, jotka syttyvät, kun muistitikku liitetään tietokoneeseen, kuten neljä ralli kohdevalo, joka myös valaista. Se liitetään suoraan minkä tahansa USB-porttiin tietokoneen, jossa otetaan huomioon uusi asema heti käytettäväksi ilman että kaikki laiteohjaimet. Erittely: USB 1.0 1.1 1.2 2.0 tuki pistoke ja playTransferring osuus jopa 480Mbit / secondPC/kannettava tietokone käyttöjärjestelmät: Windows 7 Windows minulle Windows 98 Windows 98SE Windows 2000 Windows XP tai Windows VistaApple Macintosh käyttöjärjestelmillä; Mac OS / X 10 tai laterData varastointi 4GbIncludes Kangas laukku kiristysnauha suojata muisti kiinni kun ei useComes USB-laajennus kaapelilla - ei yleensä käytetty mutta mahdollistaa muistitikku voidaan käyttää hyvin ohut laptopsComplete täydellinen lahja laatikko pakkaus ja instructionsDimensions (noin): 28mm (korkeus) x 30 mm (leveys) x 63 mm (pituus) Mini Cooper Memory Stick tekisi täydellinen lahja auton omistajalle tai harrastaja.

Yksittäiset, eurooppalaiset kauppiaat toimittavat tilatut tuotteet. Toimitusajoissa ja -maksuissa voi olla eroja kauppiaiden välillä johtuen kauppiaan sijainnista ja valitusta toimitustavasta.

Voit valita seuraavista toimitustavoista:

Lähetämme sinulle toimitusvahvistuksen sähköpostitse välittömästi tilauksen lähettämisen jälkeen. Voit tarkistaa tilauksesi tilan valikossa Oma profiili  Tilaukset.

Sallithan vaihtoehtoisen toimitusajan, mikäli toimitusosoiteen sijainti on haastava.

Teemme parhaamme, jotta saat kaikki tilaamasi tuotteet. Mikäli sinulle toimitettu tilaus on kuitenkin vajaa tai saat tuotteita, joita et ole tilannut tai et ole jostakin muusta syystä tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tuotteet kokonaan tai osittain. Palautus hyvitetään sinulle.

Tiettyjä tuotteita ei voi palauttaa. Tällaisia tuotteita ovat

Palautettavien tuotteiden lisävarusteineen on oltava alkuperäisessä kunnossa. Huomaa, että kauppias pidättää oikeuden kieltäytyä ottamasta palautettuja tuotteita vastaan ja lähettää ne takaisin antamaasi osoitteeseen, mikäli tuotteet eivät täytä palautusehtoja.

Palautuksesta ilmoittaminen

Ilmoita meille 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta, mikäli haluat palauttaa tilauksesi tai osan tilauksestasi. Ilmoita ainakin seuraavat tiedot:

Asiakaspalvelumme lähettää tarkemmat ohjeet palautuspaketin lähettämisestä kauppiaalle. Älä lähetä palautusta lukematta ohjeita ensin.

Tuotteiden lähettäminen takaisin kauppiaalle

Palauttaessasi tuotteita usealle kauppiaalle sinun tulee tehdä palautukset erillisinä lähetyksinä. Lähetä tuotteet takaisin niille kauppiaille, jotka toimittivat tuotteet sinulle. Jos olet tilannut esimerkiksi kuusi tuotetta, joista kaksi on kauppias X:ltä ja neljä kauppias Y:ltä, ja haluat palauttaa ne kaikki, sinun tulee lähettää kaksi pakettia. Yhdessä paketissa on tuolloin kaksi tuotetta kauppias X:ltä, jotka lähetät kauppias X:n palautusosoitteeseen. Toisessa paketissa on neljä tuotetta kauppias Y:ltä, jotka lähetät tämän palautusosoitteeseen.

Muista pyytää kuitti lähetyksestäsi ja säilytä se. Fruugo aloittaa hyvityksen käsittelyn, kun kauppias on vastaanottanut ja hyväksynyt tuotteet. Mitä nopeammin teet palautuksen, sitä nopeammin sinulle voidaan maksaa hyvitys. Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun kauppias on vastaanottanut ja hyväksynyt palautuksen.

Mikäli tuote ei ole vaurioitunut tai viallinen, olet vastuussa palautuksen postikuluista.

Vahingoittuneet tuotteet

Jos vastaanottamasi tuotteet ovat vahingoittuneita, viallisia tai vääriä, ilmoita asiasta mahdollisimman pian Fruugon asiakaspalveluun. Ilmoita vähintään seuraavat tiedot:

Yleensä neuvomme lähettämään vahingoittuneen tuotteen takaisin kauppiaalle, joka lähettää sinulle uuden tai korjatun tuotteen. Mikäli tuotetta ei voida korvata tai haluat perua kaupan, ilmoita asiasta meille, niin tuotteen hinta hyvitetään sinulle.

Fruugo aloittaa hyvityksen käsittelyn, kun kauppias on vastaanottanut ja hyväksynyt tuotteet. Mitä nopeammin teet palautuksen, sitä nopeammin sinulle voidaan maksaa hyvitys tai lähettää korvaava tuote.

Mikäli saamasi pakkaus on selvästi vahingoittunut ja epäilet myös tuotteiden vahingoittuneen, voit kieltäytyä ottamasta lähetystä vastaan ja ilmoittaa asiasta Fruugon asiakaspalveluun. Korvaava tuote lähetetään sinulle niin pian kuin mahdollista kauppiaan vastaanotettua alkuperäisen lähetyksen.