Hauska syntymä päivä lahja Geek nörtti suklaa tervehdykset kortti läsnä Dorksin techies IYF188

11,95 €
ja 7,99 € toimitus

Hauska syntymä päivä lahja Geek nörtti suklaa tervehdykset kortti läsnä Dorksin techies IYF188

Hinta: 11,95 €
11,95 € ja 7,99 € toimitus

Varastossa

Lähetetään 24 tunnin kuluessa

Hyväksymme seuraavat maksutavat

Kuvaus

In-Ya-Face Lahjat joka tilanteeseen Herkullinen 85g boxed Belgian maito suklaa lahjoja kiinteyttää makuhermoja ja kiihottaa aisteja perheen ja ystävien. Meidän hieman off-the-wall huumorintaju, olemme luoneet erilaisia rohkeita ja röyhkeä? Kasvoihin? tunteita, jotka todella kuvaavat elämän koettelemuksia ja koettelemuksia. Meillä on kaikki tärkeimmät kausiluonteinen ja päivittäin lahja lähettää tilaisuuksia peitetty smething syntymäpäiväjouluksi Valentine?s Day Äiti?s Day Isä?s Day Anniversary ja joka inen välillä. Oncocoa suklaa lahjat toimitetaan postilaatikkoon ystävällinen postilokero, joka liukuu läpi standardin postilaatikkoon kuin mikä tahansa perinteinen onnittelukortti joten ei tarvitse odottaa toimitusta eikä pitkiä matkoja postin lajittelu toimisto kerätä jääneiden toimitusten. Jos olet apos, uudelleen kyllästynyt sama vanha tasainen kortteja joku & apos, erityinen päivä, nämä ainutlaatuiset boxed Belgian maito suklaa esittelee tarjoaa täydellisen kevyt vaihtoehto.
  • Fruugo ID: 35839107-73252366
  • EAN: 5060246000733
  • Myynyt: Oncocoa

Toimitus ja palautukset

Yksittäiset Fruugo-jälleenmyyjät toimittavat tilatut tuotteet. Jälleenmyyjät sijaitsevat Euroopassa ja muualla maailmassa. Toimitusajat ja -maksut vaihtelevat jälleenmyyjän sijainnista, kohdemaasta ja valitusta toimitustavasta riippuen. Näytä kaikki toimitustiedot

Lähetetään 24 tunnin kuluessa

Pikatoimitus to 16 joulukuuta 2021 mennessä · 14,99 €

Pikatoimitusvaihtoehto on ihanteellinen, jos tarvitset tuotteen nopeasti.
Lähetyspaikka: Iso-Britannia.

Lähetetään 24 tunnin kuluessa

Normaalitoimitus ajalla ti 14 joulukuuta 2021–ma 27 joulukuuta 2021 · 7,99 €

Suosituin vaihtoehto, joka sopii suurimmalle osalle asiakkaistamme.
Lähetyspaikka: Iso-Britannia.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö.

Oncocoa

Osoite: 60 Llandaff Road, Cardiff, CF119NL, Iso-Britannia
Kaikki tuotteet: Vieraile Oncocoa kaupassa