Suomeen - Joulutoimitus

Fruugo on täydellinen sivusto jouluostosten tekemiseen; yli miljoonan tuotteen valikoimasta jokainen löytää varmasti jotakin. Vaikka joulu onkin meille vuoden kiireisintä aikaa, teemme työtä erityisen kovasti voidaksemme palvella asiakkaitamme samalla laadulla, johon he ovat tottuneet ympäri vuoden.

Meillä on tavarantoimittajia kaikkialla maailmassa. Klikkaathan jokaiselta tuotesivulta löytyvää Toimitustiedot -painiketta nähdäksesi, mistä maasta tuote toimitetaan..

Viimeinen suositeltu toimituspäivämäärä ** on 14. joulukuuta.

Voit jatkaa tilaamista normaalisti milloin tahansa näiden suositeltujen viimeisten päivien jälkeen ja saatat silti saada tilauksesi ajoissa joulua varten.

Huomaathan myös, että jotkut toimittajat tarjoavat pikatoimitusvaihtoehdon, joka mahdollistaa tilauksen tekemisen myöhemmin kuin ilmoitettuina päivinä niin, että saat silti tilauksesi ennen joulua. Jos pikatoimitus on vaihtoehto, on se näkyvissä kassavaiheessa.

**Vaikka Fruugon myyjät pyrkivätkin tekemään toimitukset näiden aikarajojen puitteissa, otathan huomioon, että ne ovat arvioituja eikä niistä ole takuuta. Toimitusten aikarajat eivät pidä sisällään tilausten tullaamiseen kuluvaa aikaa tai epäsuotuisista sääolosuhteista aiheutuvia viivästyksiä, joihin Fruugo ei voi vaikuttaa. Huomioithan myös lisäajan toimituksissa harvinaisempiin kohteisiin, joihin on hankala päästä.