Peruuttamisoikeus

Kuten käyttöehdoissamme todetaan, Fruugo tarjoaa kaikille asiakkailleen palautus-, hyvitys- ja vaihtomahdollisuuden 14 päivän määräaikana, minkä lisäksi EU:ssa, ETA:lla tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevilla kuluttajilla on oikeus peruuttaa ostosopimus mistä tahansa syystä 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona he tai heidän ilmoittamansa kolmas osapuoli, joka ei ole kuljetusliike, saa tavarat fyysisesti haltuunsa.

Tätä oikeutta on käytettävä ostamasi tuotteen jälleenmyyjän kanssa. Joissakin tapauksissa Fruugo voi tukea peruuttamisoikeutesi käyttämistä jälleenmyyjän kanssa.

Käyttääksesi peruuttamisoikeuttasi jälleenmyyjän kanssa voit lähettää tilauksen peruutuspyynnön vuorovaikutteisen neuvontakeskuksemme kautta. Tämä on nopein tapa peruuttaa tilaus. Halutessasi voit täyttää, tulostaa ja postittaa alla (ja käyttöehdoissamme) olevan mallin mukaisen peruuttamislomakkeen siinä mainittuun osoitteeseen.

Jos tilauksesi peruutetaan ennen sen lähettämistä, jälleenmyyjä ilmoittaa sinulle, että peruutus on onnistunut. Jos tilauksesi on jo lähetetty, sinun on odotettava toimitusta ja palautettava tavarat palautusprosessiamme käyttäen. Huomaa, että tilauksen vastaanottamisesta kieltäytyminen ei ole pätevä peruuttamistapa. Jos kieltäydyt vastaanottamasta tilausta, paluupostikulut vähennetään hyvityksestäsi.

Peruutuksen vaikutukset

Jos peruutat sopimuksen, sinulla on oikeus saada takaisin kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskustannukset lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka johtuvat siitä, että olet valinnut muun toimitustyypin kuin edullisimman tarjoamamme vakiotoimitustyypin, ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona saamme tiedon päätöksestäsi peruuttaa sopimus.

Jälleenmyyjä tai Fruugo, joka toimii jälleenmyyjän puolesta, suorittaa tällaisen palautuksen käyttäen samaa maksuvälinettä, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti sopinut toisin. Sinulle ei missään tapauksessa aiheudu mitään maksuja tällaisesta palautuksesta.

Jos pyydämme sinua lähettämään tavarat takaisin, voimme pidättäytyä maksamasta korvausta, kunnes jälleenmyyjä on vastaanottanut tavarat tai kunnes olet toimittanut todisteet tavaroiden palauttamisesta, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi.  Sinun on vastattava tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista. Voit myös joutua korvaamaan tavaran arvon alenemisen, joka johtuu muusta kuin tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan selvittämiseksi tarpeellisesta käsittelystä.

 

 

Peruuttamislomakkeen malli

Täytä seuraavat kohdat rivin alla, tulosta ja postita lomake seuraavaan osoitteeseen:

Customer Services Team, Fruugo.com Limited, Fountain Street House, Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, United Kingdom.


To:  Customer Services Team, Fruugo.com Limited, Fountain Street House, Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, United Kingdom. 

Ilmoitan täten peruuttavani seuraavia tavaroita koskevan ostosopimukseni: 

Tilausnumero: 

Tilauksen päivämäärä:

Nimesi: 

Osoitteesi:

Fruugo-tilisi sähköpostiosoite:

Allekirjoituksesi:

Päivämäärä:

 

Sinun on myös palautettava tuote tai tuotteet sille jälleenmyyjälle, jolta ostit tavarat, jotta voimme käsitellä palautuksesi. Löydät jälleenmyyjän osoitteen Vuorovaikutteisesta neuvontakeskuksestamme.

 

ÄLÄ lähetä tuotteitasi suoraan Fruugolle - tämä viivästyttää peruutusta ja palautusta.