COVID19 Suomi

Koronavirukseen liittyvää tietoa asiakkaillemme

Olemme avoinna ja valmiina auttamaan


Haluamme sinun tietävän, että olemme poikkeusoloista huolimatta edelleen avoinna.

Haluamme auttaa sinua ostamaan tarvitsemasi tuotteet kaikkialta maailmasta.

Voit edelleen tehdä tilauksia ja hyötyä pääsystäsi laajaan ja monipuoliseen globaaliin tuotevalikoimaamme.

Seuraamme maailmanlaajuisia terveysohjeita jatkuvasti ja muokkaamme työtapojamme suojellaksemme asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme.

Teemme myös yhteistyötä sitoutuneen vähittäismyyjäverkostomme kanssa auttaaksemme heidän yrityksiään jatkamaan toimintaansa ja varmistaaksemme, että saat edelleen tuotteet kotiovellesi kuljetettuina.

Toivottavasti alla oleva UKK-osio vastaa kiireellisimpiin kysymyksiisi.Usein kysytyt kysymykset

Voinko edelleen tehdä tilauksen Fruugo-sivustolla?

Totta kai, Fruugo on edelleen avoinna ja voit jatkaa tuotteiden tilaamista valtavasta, globaalista valikoimastamme.


Saapuuko pakettini edelleen ajallaan?

Vähittäismyyjämme ja heidän kuljetusyrityksensä ympäri maailman tekevät parhaansa toimittaakseen tuotteet tavalliseen tapaan. Tuotteiden arvioidun toimitusajan näet niiden lisätietosivuilta.

Suurimmat paikallisesti ja maailmanlaajuisesti toimivat kuljetusyritykset, jotka ovat tottuneet toimittamaan Fruugo-tilauksia, ovat edelleen toiminnassa ja muokkaavat toimintatapojaan eri maiden rajoituksiin sopiviksi. Rajoituksien ollessa voimassa ne koskevat usein tiettyjä maita tai alueita, ja vaikuttavat siten hetkellisesti kyseisen alueen toimituksiin.

Tilanteen ennennäkemättömän luonteen vuoksi pyydämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siinä tapauksessa, että tilauksesi saapuu myöhässä Fruugo sta tai sen vähittäismyyjistä ja kuriireista riippumattomista syistä tai siksi, että toimitusten määrä on kasvanut maailmanlaajuisesti.


Onko pakettien ja tuotteiden vastaanottaminen turvallista?

Tällä hetkellä ei ole todisteita siitä, että koronavirus leviäisi tuotteiden tai pakkausmateriaalien kautta. Saatat huomata muutoksia paikallisissa toimituskäytännöissä (esimerkiksi allekirjoitusta ei vaadita, sosiaalisen etäisyyden säilyttäminen ja muut muutokset). Nämä muutokset on otettu käyttöön sekä sinun että toimitustyöntekijöiden suojelemiseksi ja maailmanlaajuisen toimitusverkoston tehokkaan toiminnan säilyttämiseksi.


Mikä on palautuskäytäntönne?

Toivomme, että olet tyytyväinen ostokseesi, mutta palautusmahdollisuus on olemassa tavalliseen tapaan. Mikäli tarvitset sitä, löydät palautuskäytäntömme täältä.


Kuinka suojelette asiakkaitanne, työntekijöitänne ja yhteistyökumppaneitanne?

Tiimimme tekee nyt etätyötä noudattaen eri maiden paikallisia rajoituksia ja hallituksen ohjeita työskentelytapoihin liittyen.

Seuraamme maailmanlaajuisia terveysohjeita jatkuvasti ja muokkaamme työskentelytapojamme vastataksemme tiettyihin tarpeisiin.


Voinko edelleen ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Toivomme, että seuraavat vaihtoehdot auttavat vastaamaan kysymykseesi nopeasti ja tehokkaasti:

  • Yleistä tietoa löydät ohjesivustoltamme
  • Jo tehdyt tilaukset: Voit ottaa suoraan yhteyttä jälleenmyyjään käyttämällä edellisen sivun interaktiivista ohjekeskustamme. Aloita kysely napsauttamalla takaisin ja vastaamalla kysymykseen "KYLLÄ"
    ”Liittyykö tiedustelu olemassa olevaan tilaukseen?

Huomaathan, että koronavirustilanteen vuoksi saamme tällä hetkellä runsaasti yhteydenottoja, ja vastaaminen kestää siksi hieman tavallista kauemmin. Voit kuitenkin olla varma siitä, että tiimimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.