Hiekkalaatikon kannet 120 cm x 120 cm vedenpitävä

49,00 €
ILMAINEN toimitus

Hiekkalaatikon kannet 120 cm x 120 cm vedenpitävä

Ohjevähittäishinta: 169,00 €
Hinta: 49,00 €
Säästät: 120,00 € (71%)
49,00 € ILMAINEN toimitus

Varastossa

Lähetetään 2 päivän kuluessa

Hyväksymme seuraavat maksutavat

Kuvaus

Vesitiivis ja kestävä: tämä hiekkalaatikon kansi on valmistettu vedenpitävästä Oxford><kankaasta, jossa on erinomainen pölyn- ja vedenkestävyys, ei kemiallista hajua, voidaan käyttää pitkään<sisim>><tuo: Hiekkalaatikon kansi suojaa hiekkaa ja lelua lialta hyvin sateelta, pölyltä. Koko: 120 cm x 120 cm (47,2 tuumaa x 47,2 tuumaa). Vahvista koko ennen ostoa Drawstring-suunnittelu: johdon ansiosta, mukaan lukien kiristysnyöri, voit kiristää suojakannen hienosti. Kiristysnyöri on suunniteltu peittämään hiekkalaatikko tiukasti<> Voida taittaa: kansi voidaan helposti taittaa ja säilyttää kotelossa. Erittäin helppo puhdistaa ja kuivata. Pyyhi vain kostealla liinallaTin hiekkalaatikkokansi sopii erinomaisesti neliönmuotoisiin kansiin ja sopii erinomaisesti sisä- ja ulkokalusteisiin. Laajalti käytetty hiekkalaatikon kansi ja puutarha-altaan kansi Sandpit-kansi on valmistettu vedenpitävästä oxford-kankaasta, jossa on erinomainen pölyn- ja vedenkestävyys Kuten johtoon, mukaan lukien kiristysnyöri, voit kiristää suojakannen hienosti Kansi voidaan helposti taittaa ja kiinnittää koteloon Size: 120cm * 120cm (47.2 "* 47.2"). Vahvista koko ennen ostamista Tehokas suojaus Hiekkakansi suojaa hiekkaa ja leluja lialta ja sateelta, dust Specifications Nimi: Hiekkalaatikon suojakansi Materiaali: 210D oxford fabric Color: Musta Size: 120 * 120cm Use: Käytetään: hiekkalaatikon suojaaminen sateelta ja putoamislehdiltä<br><pakkaus> sisältää 1x hiekkakannen (120 cm x 120 cm)

Toimitus ja palautukset

Yksittäiset Fruugo-jälleenmyyjät toimittavat tilatut tuotteet. Jälleenmyyjät sijaitsevat Euroopassa ja muualla maailmassa. Toimitusajat ja -maksut vaihtelevat jälleenmyyjän sijainnista, kohdemaasta ja valitusta toimitustavasta riippuen. Näytä kaikki toimitustiedot

Lähetetään 2 päivän kuluessa

Normaalitoimitus ajalla ke 15 joulukuuta 2021–ti 28 joulukuuta 2021 · ILMAINEN

Suosituin vaihtoehto, joka sopii suurimmalle osalle asiakkaistamme.
Lähetyspaikka: Kiina.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö.

Dongguanshihaiyujiudianguanliyouxiangongsi

Osoite: song shan hu yuan qu lian hua jie 5 hao, Dong guan, 523000, Kiina