Lamborghini Murcielago auton tietokone USB-muistitikku 4GB - Keltainen

21,95 € Varastossa
Määrä:
  • image description Lähetetään 24 tunnin sisällä
  • Lähetysmaa Iso-Britannia
  • Toimituskulut maahan Suomi 10,54 €

Virallisesti lisensoitu Lamborghini Murcielago auton 4Gb USB Flash käytettäväksi tietokoneen työpöydälle tai kannettava tietokone Windows 8 7 98 98SE ME 2000 XP VISTA tai Mac käynnissä OS / X.The Lambo on valettu metalli malli keltainen bodywork.The kynä ajaa omistaa 4Gb (gigatavua) tietoja ja ominaisuuksia edessä ajovalot, jotka syttyvät, kun muistitikku siirtää data.It liittää suoraan USB-porttiin tietokoneen tai USB extender kaapeli (toimitetaan muistitikulla)? tietokone tunnistaa uuden aseman hetkessä ja se on käytettävissä ilman mitään laitetta drivers.Features: Valmistettu Die Cast materiaalia upea metallinen pinta viimeistely keltainen bodywork1: 72 pienoismalli alkuperäinen koko carSimple Käyttö: Plug pelata (ei ajureita tarvita) Vilkkuvat ajovalot indikaattorina aikana tiedot transferring.Capacity: 4 GBOperating Ympäristö: - Windows 8/7/98 / 98SE / ME / 2000 / XP / Vista (PC, jossa on sisäänrakennettu USB-portit) tai Mac käynnissä OS / XUSB 2,0 (Liitä tietokoneeseen USB-porttiin suoraan) Mukana USB extender kaapeli käytettäväksi solakoita laptopsDimensions (n): Pituus (USB-liitin) 77mmLength (ilman USB-liitin) 62mmDepth 30mmHeight 19mmThe Lamborghini Murcielago Memory Stick tekisi täydellinen lahja tahansa auton omistaja tai harrastaja.

Yksittäiset, eurooppalaiset kauppiaat toimittavat tilatut tuotteet. Toimitusajoissa ja -maksuissa voi olla eroja kauppiaiden välillä johtuen kauppiaan sijainnista ja valitusta toimitustavasta.

Voit valita seuraavista toimitustavoista:

Lähetämme sinulle toimitusvahvistuksen sähköpostitse välittömästi tilauksen lähettämisen jälkeen. Voit tarkistaa tilauksesi tilan valikossa Oma profiili  Tilaukset.

Sallithan vaihtoehtoisen toimitusajan, mikäli toimitusosoiteen sijainti on haastava.

Teemme parhaamme, jotta saat kaikki tilaamasi tuotteet. Mikäli sinulle toimitettu tilaus on kuitenkin vajaa tai saat tuotteita, joita et ole tilannut tai et ole jostakin muusta syystä tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tuotteet kokonaan tai osittain. Palautus hyvitetään sinulle.

Tiettyjä tuotteita ei voi palauttaa. Tällaisia tuotteita ovat

Palautettavien tuotteiden lisävarusteineen on oltava alkuperäisessä kunnossa. Huomaa, että kauppias pidättää oikeuden kieltäytyä ottamasta palautettuja tuotteita vastaan ja lähettää ne takaisin antamaasi osoitteeseen, mikäli tuotteet eivät täytä palautusehtoja.

Palautuksesta ilmoittaminen

Ilmoita meille 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta, mikäli haluat palauttaa tilauksesi tai osan tilauksestasi. Ilmoita ainakin seuraavat tiedot:

Asiakaspalvelumme lähettää tarkemmat ohjeet palautuspaketin lähettämisestä kauppiaalle. Älä lähetä palautusta lukematta ohjeita ensin.

Tuotteiden lähettäminen takaisin kauppiaalle

Palauttaessasi tuotteita usealle kauppiaalle sinun tulee tehdä palautukset erillisinä lähetyksinä. Lähetä tuotteet takaisin niille kauppiaille, jotka toimittivat tuotteet sinulle. Jos olet tilannut esimerkiksi kuusi tuotetta, joista kaksi on kauppias X:ltä ja neljä kauppias Y:ltä, ja haluat palauttaa ne kaikki, sinun tulee lähettää kaksi pakettia. Yhdessä paketissa on tuolloin kaksi tuotetta kauppias X:ltä, jotka lähetät kauppias X:n palautusosoitteeseen. Toisessa paketissa on neljä tuotetta kauppias Y:ltä, jotka lähetät tämän palautusosoitteeseen.

Muista pyytää kuitti lähetyksestäsi ja säilytä se. Fruugo aloittaa hyvityksen käsittelyn, kun kauppias on vastaanottanut ja hyväksynyt tuotteet. Mitä nopeammin teet palautuksen, sitä nopeammin sinulle voidaan maksaa hyvitys. Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun kauppias on vastaanottanut ja hyväksynyt palautuksen.

Mikäli tuote ei ole vaurioitunut tai viallinen, olet vastuussa palautuksen postikuluista.

Vahingoittuneet tuotteet

Jos vastaanottamasi tuotteet ovat vahingoittuneita, viallisia tai vääriä, ilmoita asiasta mahdollisimman pian Fruugon asiakaspalveluun. Ilmoita vähintään seuraavat tiedot:

Yleensä neuvomme lähettämään vahingoittuneen tuotteen takaisin kauppiaalle, joka lähettää sinulle uuden tai korjatun tuotteen. Mikäli tuotetta ei voida korvata tai haluat perua kaupan, ilmoita asiasta meille, niin tuotteen hinta hyvitetään sinulle.

Fruugo aloittaa hyvityksen käsittelyn, kun kauppias on vastaanottanut ja hyväksynyt tuotteet. Mitä nopeammin teet palautuksen, sitä nopeammin sinulle voidaan maksaa hyvitys tai lähettää korvaava tuote.

Mikäli saamasi pakkaus on selvästi vahingoittunut ja epäilet myös tuotteiden vahingoittuneen, voit kieltäytyä ottamasta lähetystä vastaan ja ilmoittaa asiasta Fruugon asiakaspalveluun. Korvaava tuote lähetetään sinulle niin pian kuin mahdollista kauppiaan vastaanotettua alkuperäisen lähetyksen.