42,95 €
ILMAINEN toimitus

Monitoiminen lääkekaappi

Ohjevähittäishinta: 74,00 €
Hinta: 42,95 €
Säästät: 31,05 € (41%)
42,95 € ILMAINEN toimitus

Varastossa

Lähetetään 24 tunnin kuluessa

Hyväksymme seuraavat maksutavat

Kuvaus

Kuvaus 1. Materiaali: Käytä ympäristöystävällistä PP:tä, paksua ja kestävää materiaalia. 2. Suurikapasiteettinen kaksikerroksinen muotoilu, luokiteltu varastointi, helppokäyttöinen. Alemmassa kerroksessa voidaan säilyttää varalääkkeitä ja suuria pullotinlääkkeitä. Ylempi kerros voi laittaa kiireellisesti tarvittavia pieniä lääkkeitä. 3. Kannettava: kannettava muotoilu, tukeva ja kestävä. 4. Säilytyslokero on järkevämpi, erottaa eri lääkkeet, Valmistepullon dumppaamisen ja säilytä lääke siististi. Kun sitä käytetään hätätilanteessa, huumeiden löytämisestä ei tarvitse huolehtia. 5. Turvasoljen muotoilu voi estää lapsia syömästä vahingossa. 6. Sileät kulmat, ei poranteriä kulmissa, ei ole helppoa satuttaa käsiäsi, Raise pohja kitkan vähentämiseksi ja käyttöiän lisäämiseksi. 7. Säilytyslaatikko: soveltuu lääkkeiden, perheen ensiapupakkausten, Arvostukseen ja kosmetiikkaan. Aitaa voidaan käyttää ulkona ensiapupakkauksena kodeille, yrityksille tai urheilujoukkueille.

Toimitus ja palautukset

Yksittäiset Fruugo-jälleenmyyjät toimittavat tilatut tuotteet. Jälleenmyyjät sijaitsevat Euroopassa ja muualla maailmassa. Toimitusajat ja -maksut vaihtelevat jälleenmyyjän sijainnista, kohdemaasta ja valitusta toimitustavasta riippuen. Näytä kaikki toimitustiedot

Lähetetään 24 tunnin kuluessa

Normaalitoimitus ajalla ti 14 joulukuuta 2021–ma 27 joulukuuta 2021 · ILMAINEN

Suosituin vaihtoehto, joka sopii suurimmalle osalle asiakkaistamme.
Lähetyspaikka: Kiina.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö.

Shenzhen Aionia Enterprise Management

Osoite: 16B, Nanjingyuan Building, Taoyuan Road, Nantou Street, Nanshan District, Shenzhen, 518100, Kiina