Ninjago Moottoripyöräsetit Ninja Mini -hahmot sopivat Lego-lohkojen leluihin

17,95 €
ja 15,49 € toimitus

Ninjago Moottoripyöräsetit Ninja Mini -hahmot sopivat Lego-lohkojen leluihin

Hinta: 17,95 €
17,95 € ja 15,49 € toimitus

Varastossa

Lähetetään 3 päivän kuluessa

Hyväksymme seuraavat maksutavat

Kuvaus

Ninjago Mini FiguresDescription 100% Upouusi ja korkealaatuinen. Tätä tuotetta voidaan käyttää parhaana lelulahjana lapsille pojille ja tytöille. Näissä luvuissa ei ole ohjeita, helppo ja hauska koota. Yhteensopiva LE*GO:n ja kaikkien suurten johtavien tiilien ja lohkojen kanssa. Nämä ovat mukautettuja minihahmoja. Materiaali: ABS Muovi (Myrkytön)Koko: Noin 4,5cm (1,8inch)Merkki: BrändäämätönPakkaussisältö: 8Kpl Ninjago Mini Figures Set (Hahmot ja moottoripyörät)

Toimitus ja palautukset

Yksittäiset Fruugo-jälleenmyyjät toimittavat tilatut tuotteet. Jälleenmyyjät sijaitsevat Euroopassa ja muualla maailmassa. Toimitusajat ja -maksut vaihtelevat jälleenmyyjän sijainnista, kohdemaasta ja valitusta toimitustavasta riippuen. Näytä kaikki toimitustiedot

Lähetetään 3 päivän kuluessa

Normaalitoimitus ajalla ke 15 joulukuuta 2021–ti 28 joulukuuta 2021 · 15,49 €

Suosituin vaihtoehto, joka sopii suurimmalle osalle asiakkaistamme.
Lähetyspaikka: Kiina.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö.

Xinyimanfanshangmaoyouxiangongsi

Osoite: No. 222, Education Avenue, Shuangtang Town, xinyi, 221400, Kiina