Suuri lemmikkikoiratakki valjailla Talvi Lämpimät koiranvaatteet Vedenpitävä

41,95 €
ja 6,49 € toimitus

Suuri lemmikkikoiratakki valjailla Talvi Lämpimät koiranvaatteet Vedenpitävä

  • Merkki: Unbranded
MustaPunainenSininenVihreäVioletti
Ohjevähittäishinta: 59,00 €
Hinta: 41,95 €
Säästät: 17,05 € (28%)
41,95 € ja 6,49 € toimitus

Varastossa

Lähetetään 3 päivän kuluessa

Hyväksymme seuraavat maksutavat

Kuvaus

Vinkkejä - XS-XL sopii pienille koirille, 2XL-4XL sopii keskikokoisiin ja suuriin koiriin. 2XL: n rintakuva on 64cm. Katso kokotaulukko ennen ostamista, mittaa koirasi rintakuva ja lisää 2-4cm valitaksesi koon. Jos et tiedä, voit kertoa meille lemmikkisi rintakehän, selkänojan ja kaulan koon, autamme sinua ja olemme aina vastuussa asiakkaistamme. Helppo käyttää - Tämä koiratakki otti käyttöön korkealaatuisen nastan ison vetoketjun takana, sitä ei ole helppo naarmuttaa ja käyttää, ja suuri vetoketju on myös helppo pukea ja ottaa pois. Kätevä & Monipuolinen -Takana olevan valjaiden muotoilu on heijastava ja säädettävissä, se voidaan liittää erilaisiin koiran talutushihnaan, Ei tarvitse ostaa ylimääräisiä rintahihnoja, voit käyttää niitä yhdessä yhdistelmäpuvuna. Vedenpitävä - Koiratakki on valmistettu vedenpitävästä kankaasta, hyvästä kulumiskestävyys, joka sopii sateisiksi päiviksi. Sisäpuoli on valmistettu komposiitti fleecekankaasta, lämpimästä ja mukavasta, ja erinomaisen käsityötaiteen ja kohtalaisen paksuuden vuoksi lemmikkisi eivät tunnu raskailta. Tuulenpitävä - Kutistuva korkea kauluspanta voi tehokkaasti estää tuulen. Vatsan elastinen nauha on suunniteltu sopimaan paremmin keholle lämpimänä pysymistä varten. Takana heijastava nauhan muotoilu takaa tehokkaasti yöllä kävelevän koiran turvallisuuden.

Toimitus ja palautukset

Yksittäiset Fruugo-jälleenmyyjät toimittavat tilatut tuotteet. Jälleenmyyjät sijaitsevat Euroopassa ja muualla maailmassa. Toimitusajat ja -maksut vaihtelevat jälleenmyyjän sijainnista, kohdemaasta ja valitusta toimitustavasta riippuen. Näytä kaikki toimitustiedot

Lähetetään 3 päivän kuluessa

Normaalitoimitus ajalla to 16 joulukuuta 2021–ke 29 joulukuuta 2021 · 6,49 €

Suosituin vaihtoehto, joka sopii suurimmalle osalle asiakkaistamme.
Lähetyspaikka: Kiina.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö.

Shen Zhen Shi Zhi You Yun Ke Ji You Xian Gong Si

Osoite: Longhuaquminzhijiedaodalingshequlaimenghuayuanliuqi, Shenzhen, 518000, Kiina