Science And Cooking by David Harvard University Weitz Hardback Book

37,95 €
ja 14,49 € toimitus

Science And Cooking by David Harvard University Weitz Hardback Book

  • Merkki: Unbranded
Myynyt:

Science And Cooking by David Harvard University Weitz Hardback Book

  • Merkki: Unbranded

37,95 €

Vain 5 jäljellä varastossa
ja 14,49 € toimitus
Myynyt:

37,95 €

Vain 5 jäljellä varastossa
ja 14,49 € toimitus

Hyväksymme seuraavat maksutavat

Kuvaus

Science And Cooking by David Harvard University Weitz Hardback Book

Suositun Harvardin yliopiston ja EdX-luokan Science and Cooking -luokassa tutkitaan tieteellistä perustaa, miksi reseptit toimivat.
  • Merkki: Unbranded
  • Kategoria: Tiede, lääkintä ja luonto
  • Tekijä: David Harvardin yliopisto
  • Formaatti: Kovakantinen
  • Kustantaja / Levy-yhtiö: WW Norton & Co
  • Kieli: englanti
  • Sivumäärä: 320
  • Fruugo ID: 52689496-106389201
  • ISBN: 9780393634921

Toimitus ja palautukset

Lähetetään 24 tunnin kuluessa

  • STANDARD: 14,49 € - Toimitus välillä ti 16 joulukuuta 2025–ma 22 joulukuuta 2025

Lähetyspaikka: Iso-Britannia.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö