Venta LW62T älykäs WiFi, kostutin 250m ² ja ilman puhdistin 150m ² kiinteällä vesi yhteydellä, Venta-sovelluksella, kaukosäätimellä, mustalla.

2 158,80 €
ja ILMAINEN toimitus

Venta LW62T älykäs WiFi, kostutin 250m ² ja ilman puhdistin 150m ² kiinteällä vesi yhteydellä, Venta-sovelluksella, kaukosäätimellä, mustalla.

Valmistaja Venta

Hinta: 2 158,80 €
2 158,80 € ja ILMAINEN toimitus

Vain 3 jäljellä varastossa

Lähetetään 24 tunnin kuluessa

Kuvaus

Tuote Kuvaus ilma-alus levy, joka helpottaa elämääsi LW62T Smart Home Wi-Fi on ainutlaatuinen täysautomaattinen High Premium-lento kone, jossa on suuri puhdistus kapasiteetti ja vesi liitäntä (ei säiliötä). Laite täytetään automaattisesti vedellä, tämä takaa helpon käytön ja jopa helpompaa huoltoa. Samaan aikaan LW62T Smart Home WiFi tarjoaa erittäin korkean suoritus kyvyn-se kosteuee ja puhdistaa tiloja Tennis kentän koko < br > < br > kylmän veden haihtumista ansiosta se sallii vain puhtaan ilman tilojen koon ajan tasalla 250 m². Se vapauttaa ilmaa luotettavasti tehokas ja nopea tapa siitepöly, talon pöly, eläinten karvat, bakteerit ja hajuja. Hän itse ei tuota bakteereja tai otsonia ja ei aiheuta kalkin saostumista avaruudessa, lisäksi LW62T älykäs kodin WiFi estää yli kostutuksen. Erittäin korkea suoritus kyky on vaikuttava ja on toteutettu suuri 3D pino säteet maailmanlaajuisesti patentoitu Venta hygienia levy. Vesi on tehokkaasti pehmennetty ioninvaihtolla ja vakuuttaa sen erityisellä hygieenisellä vaikutuksella hopea-ioni-rakeiden ansiosta. Hygienia levyn helppo sijoittaminen voidaan saavuttaa kahden minuutin kuluessa, ja noin kolmen kuukauden kestävä levy on ainutlaatuinen. Tämä tekee korkea palkkio lento kone jopa helpompi ylläpitää kuin koskaan ennen, aivan kuten operaation. Wi-Fi-ominaisuuden ansiosta milloin tahansa ja missä tahansa kätevällä Venta-sovelluksella. uusi vuorovaikutteinen kosketus näyttö, hiljainen toiminta ja alhainen energian kulutus ovat vaikuttava profiili LW62T Smart Home Wi-Fi. Tämä korkealaatuinen Airalus levy, jolla on suuri kapasiteetti, on saatavana tyylikkäässä viimeistelyn väreissä silkki kiilto valkoinen ja silkki lasi antrasiitti. Odotan jopa 3 kuukautta täysin automaattista ja laadukasta hygieniaa. Ilma pesu kone tekee elämäsi helpompaa. Tuotteen tekniset tiedot malli: LW 62 Wi-Fi MPs: 2072414 tyyppi ilman kostutin: ilma pesu kone sisältö vesi säiliö: 12 litran sisältö teho: 38 wattia sopii tilaa jopa: 250 m² äänen taso: 22 dB paino ja koko tuote mitat tuote: 61 x 30 x 52 cm Pakkaus mitat: 70 x 40 x 60 cm yli Venta raitista ilmaa talossa voit keskittyä paremmin ja tuntea vähemmän uneliaisuutta. Onneksi sinun ei tarvitse istua vaellukselle enää, kun avaat ikkunan tai oven. Venta-kostutus ja ilman puhdistimet ovat ratkaisu. Nämä tuotteet ovat ainutlaatuisia, yksinkertaisia ja tehokkaita. Käyttäjä ystävällisyyden vuoksi ne sopivat jokaiseen koti talouteen. Tuotteet eivät ole vain helppo asentaa ja käyttää, mutta ne on myös helppo ylläpitää. Kestävät laitteet on rakennettu kestävästi. Lähes kaikki osat ovat kierrätettäviä, mutta myös sähkön kulutusta rajoitetaan mahdollisimman paljon. Jokaiseen huoneeseen löytyy Venta. Raikas ilma on mahdollista sekä pienessä tilassa kotona että suuressa toimistossa töissä. Venta ei enää kärsi pölyn, siitepölyn ja hajujen ilmassa. Koe nyt myös sen hienon tunteen sisällä, että kykenemme hengittämään vapaasti.

Toimitus ja palautukset

Tekniset tiedot

Merkki Venta
Kategoria Ilmanpuhdistajat
Fruugo ID 50469352-101082163
EAN 4011143824145
Jälleenmyyjän ALV-numero NL859201818B01