Sisällön tarkkuus.

Värin vaihtelut

Huomaa, että vaikka pyrimme kaikin mahdollisin keinoin varmistamaan, että tuotekuvissa on mahdollisimmat todenmukaiset värit, tuotteen todelliset värit voivat poiketa näytössä näkemistäsi väreistä näyttöjen ja asetusten erojen vuoksi.

Käännökset

Tuotekuvaukset voidaan kääntää manuaalisesti tai automaattisesti. Ne eivät ole tuotteen tarkka kuvaus, ne annetaan vain viitteeksi, eikä niihin voida vedota myyntisopimuksen osalta.

Tuotekoot

Näytetyt koot ovat jälleenmyyjän maan koot. Joten esimerkiksi jos jälleenmyyjä sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kengän koon valinta on Yhdistyneen kuningaskunnan vakiokengän koko, ellei toisin mainita. Huomaa, että jälleenmyyjämaa näkyy jokaisella tuotesivulla toimitustietojen alla. Jos et ole varma, ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.

Kokokonversiot vaihtelevat huomattavasti tuotemerkeittäin, joten suosittelemme, että tarkistat valmistajien virallisilta verkkosivuilta muunnosten tarkkuuden.

Elektroniset tuotteet

Verkkovirralla toimivien sähkölaitteiden pistokeliitännät asennetaan yleensä jälleenmyyjämaan pistokkeisiin, ellei toisin mainita. Sähkölaitteiden teho / jännite sopii yleensä myös jälleenmyyjämaahan. Jälleenmyyjän maa näkyy jokaisella tuotesivulla. Jos et ole varma, ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.
Tuotteet, jotka on ostettu käytettäväksi muissa maissa, saattavat tarvita sovittimia / muuntimia, joita jälleenmyyjä ei aina tarjoa, ja asiakkaiden vastuulla on hankkia ne tarvittaessa.

Luvat:

Jos ostamasi tuote vaatii erityisen luvan maahantuontiin, tulliviranomaiset saattavat edellyttää, sen esittämistä ennen paketin luovutusta. Fruugo ei ota vastuuta tästä, mutta pyrkii auttamaan sinua.

Hinnan ja kuvauksen epätarkkuudet

Olemme pyrkineet kohtuullisin toimin varmistamaan, että verkkosivustossa esitetyt hinnat ja kuvaukset ovat oikein. Fruugo ei ole vastuussa hinnoissa tai kuvauksissa esiintyvistä epätarkkuuksista tai virheistä.

Toisinaan voi tapahtua virhe ja tavarat voidaan joko hinnoitella tai kuvailla väärin, missä tapauksessa meidän ei ole pakko toimittaa tavaroita väärään hintaan tai väärän kuvauksen mukaisesti tai lainkaan. Varaamme oikeuden korjata virheet ajoittain. Me (oman harkintamme mukaan) joko peruutamme tilauksesi ja palautamme maksamasi hinnan tai pyrimme kohtuullisin keinoin ottamaan sinuun yhteyttä ja kysymään, haluatko pitää tilauksen voimassa oikeaan hintaan tai oikean kuvauksen mukaisesti. Jos emme saa sinuun yhteyttä tai jos et halua pitää tilausta voimassa oikeaan hintaan tai oikean kuvauksen mukaisesti, peruutamme tilauksesi ja palautamme maksamasi hinnan.