Tietosuojailmoitus.

Fruugo.com Ltd Tietosuojailmoitus

 Viimeksi päivitetty: 3. huhtikuuta 2023.

Fruugo.com Ltd ja sen kokonaan omistamat tytäryhtiöt ovat sitoutuneet suojelemaan kaikkien kanssamme vuorovaikutuksessa olevien henkilöiden yksityisyyttä, ja kunnioitamme tekemiäsi yksityisyyttä koskevia valintoja. 

Kuntässä tietosuojailmoituksessa käytetään termiä "me", se tarkoittaa Fruugo.com Ltd, Fruugo (Ireland) Ltd ja Fruugo PLC. 

Tässä tietosuojailmoituksessa (yhdessä käyttöehtojemme ja muiden siinä mainittujen asiakirjojen kanssa) esitetään, miten keräämme, käytämme ja hallinnoimme henkilötietojasi Fruugon verkkosivustojen ja verkkopalvelujen kautta. Tässä yhteydessä 'henkilötiedoilla' tarkoitetaan tietoja, jotka liittyvät sinuun ja joista sinut voidaan tunnistaa joko suoraan tai välillisesti. 

Tämä tietosuojailmoitus auttaa selittämään, millä perusteella käsittelemme henkilötietoja, joita keräämme sinusta tai jotka annat meille. Lue seuraavat tiedot huolellisesti, jotta ymmärrät näkemyksemme ja käytäntömme henkilötietojesi suhteen ja miten käsittelemme niitä. Vierailemalla www.fruugo.com (“sivustomme”), annat suostumuksesi tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin käytäntöihin. 


Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen 

Voimme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta aika ajoin varmistaaksemme, että se on ajantasainen ja tarkka. Aikaisemmat versiot ovat saatavissa ottamalla meihin yhteyttä. Kaikki tietosuojailmoitukseemme tulevaisuudessa mahdollisesti tehtävät muutokset julkaistaan tällä sivulla, ja tarvittaessa niistä ilmoitetaan sinulle sähköpostitse. Tarkista säännöllisesti, onko tietosuojailmoitukseemme tehty päivityksiä tai muutoksia.

Oletamme, että hyväksyt tietosuojailmoituksen tai sen tarkistetut versiot, jos jatkat verkkosivustojemme ja verkkopalveluidemme käyttöä tietosuojailmoituksen yläosassa olevan voimaantulopäivän jälkeen. 


Rekisterinpitäjä 

Vuoden 2018 tietosuojalain, vuoden 2018 yleisen tietosuoja-asetuksen ja yksityisyyden suojaa ja sähköistä viestintää koskevien asetusten (jäljempänä "tietosuojalainsäädäntö") soveltamiseksi rekisterinpitäjä on Fruugo.com Ltd. Fountain Street House, Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, Yhdistynyt kuningaskunta. Rekisterinumero: Z1333679. 


Tietosuojavastaava 

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan, jonka tehtävänä on valvoa tähän tietosuojailmoitukseen liittyviä kysymyksiä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, mukaan lukien laillisten oikeuksiesi käyttämistä koskevat pyynnöt, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme alla olevilla tiedoilla. 

Tarkemmat tietomme ovat: 

●        Oikeushenkilön koko nimi: Fruugo.com Ltd

●        Sähköpostiosoite: dpo@fruugo.com

●        Postiosoite: Fountain Street House, Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, Yhdistynyt kuningaskunta 


Oikeus tehdä valitus 

Sinulla on oikeus tehdä milloin tahansa valitus Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuoja-asioita valvovalle viranomaiselle, Information Commissioner's Office (ICO) (www.ico.org.uk ). Olisimme kuitenkin kiitollisia, jos voisimme käsitellä ja vastata huolenaiheisiisi ennen kuin käännyt ICO:n puoleen, joten ota meihin ensisijaisesti yhteyttä.


Miten saamme henkilötietosi? 

Saatamme kerätä ja käsitellä seuraavia tietoja sinusta: 

●        Antamasi tiedot. Voit antaa meille henkilötietojasi täyttämällä sivustollamme olevia lomakkeita tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai muulla tavoin. Näihin kuuluvat tiedot, jotka annat, kun rekisteröidyt käyttämään sivustoamme, tilaat jonkin palvelumme, etsit tuotetta, teet tilauksen sivustollamme, osallistut keskustelupalstoille tai muihin sosiaalisen median toimintoihin sivustollamme, osallistut kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn ja kun ilmoitat ongelmasta sivustollamme. Antamiasi tietoja voivat olla nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä talous- ja luottokorttitiedot.

●        Sinusta keräämämme tiedot. Saatamme kerätä automaattisesti seuraavia tietoja jokaisesta vierailustasi sivustollamme:

o    Tekniset tiedot, mukaan lukien Internet-protokolla ("IP") -osoite, jota käytetään tietokoneen liittämiseen Internetiin, kirjautumistietosi, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetus, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta;

o    Tietoja vierailustasi, mukaan lukien täydelliset URL-osoitteet (Uniform Resource Locators), klikkausvirta sivustollemme, sivustomme kautta ja sivustoltamme (mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika); katselemasi tai etsimäsi tuotteet; sivujen vasteajat, latausvirheet, vierailujen kesto tietyillä sivuilla, sivujen vuorovaikutustiedot (kuten vieritys, napsautukset ja hiiren ylitykset), ja menetelmät, joita käytettiin sivun selaamiseen poispäin sivulta, sekä kaikki puhelinnumerot, joita käytettiin soittamaan asiakaspalvelunumeroomme. 


Henkilötiedot, joita keräämme ja vastaanotamme kolmansilta osapuolilta 

Saatamme saada henkilötietojasi, jos käytät muita ylläpitämiämme verkkosivustoja tai muita tarjoamiamme palveluita. Teemme myös tiivistä yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa (mukaan lukien esimerkiksi yrityskumppanit, teknisten, maksu- ja toimituspalvelujen alihankkijat, mainosverkostot, analytiikan tarjoajat, hakutietojen tarjoajat ja luottotietotoimistot), ja saatamme saada heiltä sinua koskevia tietoja. 

Esimerkkejä kerätyistä tiedoista 

Annat meille tietoja, kun: 

●        teet tilauksen Fruugon kautta;

●        katselet tai käytät sisältöä laitteella tai laitteessa olevan palvelun tai sovelluksen kautta;

●        annat tietoja Fruugo-tililläsi (ja sinulla saattaa olla useampi kuin yksi, jos olet käyttänyt useampaa kuin yhtä sähköpostiosoitetta tai matkapuhelinnumeroa tehdessäsi ostoksia kanssamme);

●        määrität asetuksiasi, annat tietojen käyttöoikeuksia tai olet vuorovaikutuksessa Fruugon verkkosivuston tai palvelun kanssa;

●        annat tietoja Myyjätililläsi tai muulla käyttämällämme tilillä, jonka avulla voit tarjota tuotteita kuluttajille Fruugon verkkosivustolla;

●        tarjoat tuotteitasi tai palveluitasi Fruugon verkkosivustoilla tai niiden kautta;

●        kommunikoit kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai muulla tavoin; tai

●        täytät kyselylomakkeen, Helpdesk-kyselyn tai mikä tahansa muun kyselyn. 

Edellä mainittujen toimien jälkeen voit antaa meille esimerkiksi seuraavia tietoja: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, maksutietosi, ikäsi, sijaintitietosi, IP-osoitteesi, osoitteet ja puhelinnumerot, meille lähetettyjen sähköpostiviestien sisällön, henkilöllisyyttä ja asemaa koskevat tiedot ja asiakirjat, yritys- ja rahoitustiedot, luottotiedot, arvonlisäveronumerot ja laitteen lokitiedostot. 

Automaattiset tiedot 

Esimerkkejä keräämistämme ja analysoimistamme tiedoista ovat:

  • internet-protokolla (IP) -osoite, jota käytetään tietokoneen liittämiseen Internetiin;

  • kirjautuminen;

  • sähköpostiosoite;

  • salasana;

  • laitteen tai tietokoneen sijainti;

  • sisällön vuorovaikutustiedot, mukaan lukien tiedot Internet-palveluntarjoajastasi;

  • laitemittarit, kuten laitteen käyttöaika, sovellusten käyttö, yhteystiedot sekä mahdolliset virheet ja tapahtumahäiriöt;

  • versio ja aikavyöhykeasetukset;

  • ostohistoria ja sisällön käyttöhistoria, joita joskus yhdistämme muiden asiakkaiden vastaaviin tietoihin luodaksemme ominaisuuksia, kuten Bestsellereitä; ja

  • täydellinen URL-osoite (Uniform Resource Locators), verkkosivustolle, sen kautta ja sieltä pois (mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika);

  • evästeiden lukumäärä;

  • tuotteet ja/tai sisältö, joita katselit tai etsit;

  • sivun vasteajat, latausvirheet, vierailujen kesto tietyillä sivuilla, sivujen vuorovaikutustiedot (kuten vieritys, napsautukset ja hiiren ylitykset). 

Saatamme myös käyttää laitetunnisteita, evästeitä ja muita tekniikoita laitteissa, sovelluksissa ja verkkosivuillamme kerätäksemme selailua, käyttöä tai muita teknisiä tietoja petosten estämiseksi. 


Miten käytämme henkilötietojasi ja millä perusteella käsittelemme henkilötietojasi? 

Alla on esitetty taulukkomuodossa kuvaus kaikista tavoista, joilla voimme käyttää henkilötietojasi, ja siitä, mihin oikeusperustoihin nojaudumme. Tarvittaessa olemme myös määritelleet, mitkä ovat oikeutetut etumme tällaisten tietojen käsittelyssä.

Käyttötarkoitus/toiminta

Tietotyyppi

Käsittelyn laillinen
peruste,
mukaan lukien oikeutettuun etuun perustuva peruste

Rekisteröidäksemme sinut uutena asiakkaana.

(a) Identiteetti (b) Yhteystiedot (c) Profiili

Sinun kanssasi tehdyn sopimuksen täyttäminen.

Henkilöllisyytesi vahvistaminen ja suojautuminen rahanpesutoiminnalta.

(a) Henkilöllisyys (b) Yhteystiedot (c) Profiili

Sinun kanssasi tehdyn sopimuksen täyttäminen. Se on välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta, jotta voimme varmistaa, että asiakkaiden toiminta ja maksut eivät ole vilpillisiä.

Tilauksen käsittely ja toimittaminen, mukaan lukien: maksujen, kulujen      ja veloitusten      hallinta ja kyselyiden      hallinta asiakaspalvelutiimimme kautta - tähän voi sisältyä puheluiden tallentaminen tiimeillemme. Jälleenmyyjämme tarvitsevat kolmannen osapuolen pääsyä myös tilauksesi toteuttamiseen ja tilausta koskevien kysymysten vastaamiseen.

(a) henkilöllisyys (b) yhteystiedot (c) taloudelliset tiedot (d) liiketoimet (e) Markkinointi ja viestintä

Sinun kanssasi tehdyn sopimuksen täyttäminen. Saatamme käyttää joitakin kyselyihisi liittyviä tietoja myös oikeutettujen etujemme vuoksi, jotta voimme varmistaa asiakaspalvelun laatuvaatimusten täyttymisen.

Kerätäksemme ja periäksemme      rahat, jotka olette meille velkaa tilauksestanne.  

(a) henkilöllisyys (b) yhteystiedot (c) taloudelliset tiedot (d) liiketoimet

Välttämätön oikeutettujen etujemme vuoksi (meille kuuluvien velkojen      perimiseksi).

Suorittaa petosarviointeja ja luottoriskien arviointeja, jotta

kolmannet osapuolet voivat käsitellä henkilötietojasi suojautuaksemme petoksilta ja muulta rikolliselta toiminnalta ja havaitaksemme ne.

(a) henkilöllisyys (b) yhteystiedot (c) taloudelliset tiedot (d) liiketoimet (e) Tekniset tiedot 

Välttämätön oikeutettujen etujemme vuoksi, jotta voimme varmistaa, että maksut eivät ole vilpillisiä.

Käsitelläksemme lahjakortin oston meiltä.

(a) henkilöllisyys (b) yhteystiedot (c) taloudelliset tiedot (d) liiketoimet

Sinun kanssasi tehdyn sopimuksen täyttäminen.

Ilmoittaaksemme sinulle lakisääteisistä velvoitteistamme ja asiakirjoistamme, mukaan lukien ehtojemme tai tietosuojakäytäntömme muutokset.

(a) Henkilöllisyys (b) Yhteystiedot (c) Profiili

Välttämätön oikeutettujen etujemme vuoksi, jotta voimme varmistaa, että asiakkaamme ovat ajan tasalla näistä muutoksista. Tarpeellinen lakisääteisen vaatimuksen vuoksi.

Auttaa meitä parantamaan tarjontaamme asiakkaillemme, esimerkiksi pyytämällä sinua jättämään arvostelun tai osallistumaan kyselyyn tai antamaan asiakastietoa.

(a) Identiteetti (b) Yhteydenpito (c) Profiili (d) Markkinointi ja viestintä 

Välttämätön oikeutettujen etujemme vuoksi (jotta voimme tutkia, miten asiakkaat käyttävät verkkosivustoamme ja palveluitamme, parantaa tarjontaamme sinulle, kehittää uusia ominaisuuksia ja kasvattaa liiketoimintaamme).

Jotta voit osallistua arvontaan tai kilpailuun.

(a) Identiteetti (b) Yhteydenpito (c) Profiili (d) Käyttö (e) Markkinointi ja viestintä

Sopimuksen tekeminen kanssasi kampanjan toteuttamisesta ja kilpailun/arvonnan järjestämisestä. Saatamme myös käyttää tietojasi myöhemmin oikeutetun edun vuoksi, jotta voimme ymmärtää asiakaskuntaamme paremmin.

Liiketoimintamme ja tämän verkkosivuston hallinnoimiseksi ja suojaamiseksi (mukaan lukien ongelmanratkaisu, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen isännöinti).

(a) Identiteetti (b) Yhteydenpito   (c) Profiili (d) Tekniset tiedot

Välttämätön oikeutettujen etujemme vuoksi (liiketoimintamme harjoittaminen, hallinto- ja IT-palvelujen tarjoaminen, verkon turvallisuus, petosten estäminen ja liiketoiminnan uudelleenorganisoinnin tai konsernin uudelleenjärjestelyjen yhteydessä).

Tarjotaksemme sinulle asianmukaista      verkkosivuston sisältöä, mainoksia ja muuta markkinointimateriaalia ja mitataksemme sekä     ymmärtääksemme      sinulle tarjoamamme mainonnan tehokkuutta.

(a) Identiteetti (b) Yhteydenpito      (c) Profiili (d) Käyttäytyminen (e) Markkinointi ja viestintä (f) Tekniset tiedot

Välttämätön oikeutettujen etujemme vuoksi (jotta voimme tutkia, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palveluitamme, kehittää niitä, kasvattaa liiketoimintaamme markkinointistrategiamme kehittämiseksi ja parantaa tarjontaamme sinulle). Huomaa, että jos evästeitä käytetään tähän tarkoitukseen, sitä käsitellään erikseen evästekäytännössämme.

Tietoanalytiikan käyttäminen verkkosivuston, tuotteiden/palvelujen, markkinoinnin, asiakassuhteiden ja kokemusten parantamiseksi.

(a) Tekniset tiedot (b) Käyttö

Välttämätön oikeutettujen etujemme vuoksi (jotta voimme määritellä tuotteidemme ja palveluidemme asiakastyypit, pitää verkkosivustomme ajan tasalla ja merkityksellisenä, kehittää liiketoimintaamme ja tiedottaa markkinointistrategiaamme). Huomaa, että jos evästeitä käytetään tähän tarkoitukseen, se kuuluu evästekäytäntömme piiriin.

Tehdä sinulle ehdotuksia ja suosituksia tavaroista tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

(a) Identiteetti (b) Yhteydenpito   (c) Tekniset tiedot (d) Käyttö (e) Profiili (f) Markkinointi ja viestintä 

Suostumuksellasi (kehittääksemme tuotteitamme/palveluitamme ja kasvattaaksemme liiketoimintaamme sekä parantaaksemme tarjontaamme sinulle). Huomaa, että evästeiden käyttö tähän tarkoitukseen kuuluu evästekäytäntömme piiriin.

Myynnin jälkeisen markkinoinnin toteuttaminen.

(a) Identiteetti (b) Yhteydenpito (c) Tekniset tiedot (d) Käyttö (e) Profiili
(f) Markkinointi ja yhteydenpito

Suostumuksellasi (kehittääksemme tuotteitamme/palveluitamme, kasvattaaksemme liiketoimintaamme ja parantaaksemme tarjontaamme sinulle). Huomaa, että evästeiden käyttö tähän tarkoitukseen kuuluu evästekäytäntömme piiriin. 

Noudatamme kaikkia lakisääteisiä velvoitteitamme.

(a) Identiteetti (b) Yhteydenpito   (c) Tekniset tiedot (d) Käyttö
(e) Profiili (f) Taloudelliset tiedot

Välttämätön lakisääteisen vaatimuksen noudattamiseksi. 

Näyttääksemme kiinnostukseen perustuvia mainoksia ominaisuuksista ja tuotteista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

(a) Identiteetti (b) Yhteydenpito (c) Tekniset tiedot (d) Käyttö
(e) Profiili (f) Markkinointi ja viestintä

Suostumuksellasi (kehittääksemme tuotteitamme/palveluitamme, kasvattaaksemme liiketoimintaamme ja parantaaksemme tarjontaamme sinulle). Huomaa, että evästeiden käyttö tähän tarkoitukseen kuuluu evästekäytäntömme piiriin. 


Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut muista verkkosivuston käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen, kun selaat verkkosivustoamme, ja antaa meille myös mahdollisuuden parantaa sivustoamme. Yksityiskohtaiset tiedot käyttämistämme evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista löydät evästekäytännöstämme. 


Kiinnostukseen perustuvat mainokset 

Fruugo.com Ltd. näyttää kiinnostukseen perustuvaa mainossisältöä omistamillamme tai ylläpitämillämme sivustoilla ja riippumattomilla sivustoilla. Kiinnostukseen perustuvia mainoksia (joita kutsutaan joskus myös räätälöidyiksi, yksilöllisiksi tai kohdennetuiksi mainoksiksi) näytetään sinulle toimintojesi perusteella, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tuotteiden selaaminen tai ostaminen verkkosivustoillamme, mobiilisivustoillamme ja -sovelluksissamme tai niiden kautta tai kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, mobiilisivustoilla ja -sovelluksissa, tai markkinointisähköposteihimme antamiesi vastausten perusteella (yhteisesti "Palvelut"). Saatat esimerkiksi nähdä Fruugo.com Ltd.:n tai kolmannen osapuolen sivustolla mainoksen tuotteista, jotka perustuvat tietoihin, jotka osoittavat kiinnostuksesi samankaltaisia tuotteita kohtaan.

  • Kerätyt tiedot: Tietosuojailmoituksemme ehtojen mukaisesti kiinnostuksen perusteella tapahtuvaan mainontaan kerätyt ja käytetyt tiedot voivat sisältää muun muassa seuraavia tietoja: ikä, sukupolvi, laitteen yksilöllinen tunniste tai muut laitetunnisteet ja -asetukset, tiedot Palveluiden tai muiden Internet-sivustojen käytöstäsi, tiedot katsomistasi mainoksista tai markkinointisähköposteistämme (mukaan lukien katselupäivämäärä ja -aika, katselujen määrä, sijainti ja kesto sekä mahdollinen vastauksesi).

  • Kolmannen osapuolen teknologiat: Analytiikkatyökalut ja mainostekniikat voivat käyttää palvelimen lokitiedostoja, verkkojäljitteitä, evästeitä, seurantapikseliä ja muita tekniikoita edellä lueteltujen tietojen keräämiseen. Ne voivat yhdistää Fruugo.com Ltd.:n tuotteiden ja palveluiden kautta kerättyjä tietoja (a) kolmansien osapuolten sivustoista, tuotteista ja palveluista kerättyihin tietoihin ja/tai (b) Fruugo.com Ltd.:n tuotteiden ja palveluiden kautta kerättyihin tietoihin (b) demografisten, mainos-, markkina- ja muiden analyyttisten tietojen kanssa. Lisäksi jotkin näistä tekniikoista voivat synkronoida tai yhdistää käyttäytymisesi eri verkkosivustoilla, mobiilisovelluksissa ja laitteissa. Pyrimme parhaan kykymme mukaan tarjoamaan sinulle (a) luettelon kolmansista osapuolista, joiden mainostekniikoita käytetään palveluissamme, (b) linkit näiden kumppanien omiin suojauskäytäntöihin, joiden mukaan niiden työkaluja ja tekniikoita käytetään, ja (c) mikäli mahdollista, linkin, jonka avulla voit kieltäytyä käyttämästä näiden kumppaneiden palveluja. Voit kieltäytyä käyttämästä evästeitä kiinnostuksen perusteella tapahtuvaan mainontaan joidenkin kolmansien osapuolten tekniikoiden avulla vierailemalla osoitteessa aboutads.info . Huomaa tietenkin, että kieltäytyminen ei tarkoita, ettet näkisi mainoksia; se tarkoittaa vain, että näkemäsi mainokset saattavat olla vähemmän kiinnostuksen kohteisiisi sopivia. Yksinään nämä tiedot eivät välttämättä ole henkilötietoja. Jos kuitenkin yhdistämme näitä tietoja henkilökohtaisiin tietoihin tarjotaksemme sinulle kiinnostukseen perustuvaa mainontaa, annamme sinulle mahdollisuuden valita, haluatko sallia tällaisen yhdistämisen vai et, kuten alla olevassa mukautetun sisällön osiossa tarkemmin kuvataan.     

  • Mukautettu sisältö: Voimme myös yhdistellä henkilökohtaisia tietojasi ja itsenäisesti kolmansille osapuolille antamiasi tietoja, jotta voimme räätälöidä sinulle sopivia mainoksia Palveluissamme ja/tai kolmansien osapuolten sivustoilla, riippuen mieltymyksistäsi.

  • Älä jäljitä: Do Not Track (DNT) on verkkoselaimen asetus, jota kehitetään parhaillaan. Saatamme ottaa käyttöön DNT-standardin, jos yleinen standardi luodaan, mutta sillä välin noudatamme tässä käytännössämme ja tietosuojailmoituksessamme esitettyjä standardeja. 


Tietojen käyttö 

Käytämme sinua koskevia tietoja seuraavilla tavoilla:

Meille antamasi tiedot. Käytämme näitä tietoja: 

  • jotta voimme täyttää velvollisuutemme, jotka johtuvat sinun ja meidän välisistä sopimuksista, ja jotta voimme tarjota sinulle pyytämiäsi tietoja, tuotteita ja palveluita;

  • antaa sinulle tietoa muista tarjoamistamme tavaroista ja palveluista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, joita olet jo ostanut tai joista olet kysynyt;

  • tarjota sinulle tai sallia valittujen kolmansien osapuolten tarjota sinulle tietoa tavaroista tai palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Jos olet olemassa oleva asiakas, otamme sinuun yhteyttä ainoastaan sähköisesti (sähköpostitse tai tekstiviestillä) ja annamme sinulle tietoja tavaroista ja palveluista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka ovat olleet sinulle aiemmin myydyt tai joista on neuvoteltu. Jos olet uusi asiakas ja jos annamme valituille kolmansille osapuolille luvan käyttää tietojasi, me (tai ne) otamme sinuun yhteyttä sähköisesti vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Jos et halua, että käytämme tietojasi tällä tavoin tai että välitämme tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin, merkitse rasti lomakkeessa tai sähköpostissa, jolla keräämme tietojasi, olevaan asianmukaiseen tilauksen peruutuslaatikkoon;

  • ilmoittaaksemme sinulle palvelumme muutoksista; ja

  • varmistaaksemme, että sivustomme sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. 

Sinusta keräämämme tiedot. Käytämme näitä tietoja: 

  • sivustomme hallinnointiin ja sisäisiin toimintoihin, mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, tutkimus, tilastolliset ja kyselytarkoitukset;

  • parantaaksemme sivustoamme, jotta voimme varmistaa, että sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi mahdollisimman tehokkaasti;

  • jotta voit halutessasi osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin;

  • osana pyrkimyksiämme pitää sivustomme turvallisena ja varmana;

  • mittaamaan tai ymmärtämään sinulle ja muille tarjoamamme mainonnan tehokkuutta ja toimittamaan sinulle merkityksellistä mainontaa; ja

  • antaaksemme sinulle ja muille sivustomme käyttäjille ehdotuksia ja suosituksia tavaroista tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua tai heitä. 

Keräämme, käytämme ja jaamme myös yhdistettyjä tietoja, kuten tilastollisia tai demografisia tietoja, mihin tahansa tarkoitukseen. Yhteenlasketut tiedot voidaan johtaa henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä henkilötietoina lain mukaan, koska nämä tiedot eivät suoraan tai välillisesti paljasta henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi koota käyttötietosi yhteen laskeaksemme tietyn verkkosivuston ominaisuuden käyttävien käyttäjien prosenttiosuuden. Jos kuitenkin yhdistämme tai yhdistämme yhdistettyjä tietoja henkilötietoihisi niin, että sinut voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. 

Emme kerää sinusta erityisiä henkilötietoryhmiä (näihin kuuluvat tiedot rodustasi tai etnisestä taustastasi, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksistasi, sukupuolielämästäsi, seksuaalisesta suuntautumisestasi, poliittisista mielipiteistäsi, ammattiyhdistyksen jäsenyydestäsi, terveystiedoistasi sekä geneettisistä ja biometrisistä tiedoistasi). Emme myöskään kerää tietoja rikostuomioista ja rikoksista. 

Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain tai kanssasi tekemämme sopimuksen ehtojen mukaisesti, mutta et anna tietoja pyydettäessä, emme ehkä pysty täyttämään sopimusta, jonka olemme tehneet tai yritämme tehdä kanssasi (esimerkiksi toimittamaan sinulle tavaroita tai palveluja). Tässä tapauksessa meidän on ehkä peruutettava tuote tai palvelu, jonka olet hankkinut meiltä, mutta ilmoitamme sinulle, jos näin tapahtuu. 


Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi 

Voimme jakaa henkilötietojasi minkä tahansa konsernimme jäsenen kanssa, mikä tarkoittaa tytäryhtiöitämme, perimmäistä holding-yhtiötämme ja sen tytäryhtiöitä, sellaisina kuin ne on määritelty Yhdistyneen kuningaskunnan vuoden 2006 Companies Act -lain 1159 §:ssä.

Saatamme jakaa tietojasi valituille kolmansille osapuolille, mukaan lukien: 

  • Liikekumppanit, toimittajat ja alihankkijat heidän tai sinun kanssa tekemiemme sopimusten täyttämiseksi.

  • Mainostajat ja mainosverkostot, jotka tarvitsevat tietoja valitakseen ja tarjotakseen asianmukaisia mainoksia sinulle ja muille. Emme luovuta tunnistettavia henkilöitä koskevia tietoja mainostajillemme, mutta saatamme antaa heille koottuja tietoja käyttäjistämme. Saatamme myös käyttää tällaisia koottuja tietoja auttaaksemme mainostajia saavuttamaan haluamansa kohderyhmän. Voimme käyttää sinusta keräämiämme henkilötietoja voidaksemme noudattaa mainostajiemme toiveita näyttämällä heidän mainoksiaan kyseiselle kohdeyleisölle. Kun jaamme henkilötietoja näiden yritysten kanssa, edellytämme, että ne pitävät ne turvassa, eivätkä ne saa käyttää henkilötietojasi omiin markkinointitarkoituksiinsa.

  • Analytiikan ja hakukoneiden tarjoajat, jotka auttavat meitä sivustomme parantamisessa ja optimoinnissa.

  • Luottotietotoimistot luottotietopisteytesi arvioimiseksi, jos se on edellytyksenä sille, että teemme sopimuksen kanssasi. 

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille: 

  • Jos myymme tai ostamme liiketoimintaa tai omaisuutta, saatamme luovuttaa henkilötietojasi tällaisen liiketoiminnan tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle. Jos siirto tai myynti toteutuu, henkilötietojasi vastaanottava organisaatio voi käyttää tietojasi samalla tavalla kuin me.

  • Jos kolmas osapuoli ostaa Fruugo.com Ltd:n tai olennaisilta osin sen omaisuuden, jolloin sen hallussa olevat asiakkaita koskevat henkilötiedot ovat yksi siirrettävistä varoista. Jos meillä on velvollisuus luovuttaa tai jakaa henkilötietojasi lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai käyttöehtojemme tai toimitusehtojemme ja muiden sopimusten valvomiseksi tai soveltamiseksi; tai Fruugo.com Ltd:n, asiakkaidemme tai muiden henkilöiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi. Tähän sisältyy tietojen vaihtaminen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi. 


Henkilötietojesi rajatylittävät siirrot 

Jotkut Fruugon jälleenmyyjät sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Henkilötietojesi käsittely tuotehankintasi toteuttamiseksi saattaa edellyttää tietojen siirtämistä ETA:n ulkopuolelle tai maihin, joiden Euroopan komissio katsoo tarjoavan riittävän henkilötietojen suojan tason. Siirrämme henkilötietojasi Euroopan talousalueelta (ETA), Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai Sveitsistä kolmansiin maihin eli ETA:n ulkopuolisiin maihin vain asianmukaisten suojatoimien perusteella tai jos sovellettava laki muutoin sallii sen. Muissa tapauksissa Fruugo toteuttaa tarvittavat suojatoimet, esimerkiksi tekemällä tietosuojasopimuksia vastaanottajien kanssa. 

Alla on luettelo maista, joissa Fruugo-jälleenmyyjät tällä hetkellä toimivat: 

●        Australia

●        Itävalta

●        Belgia

●        Kanada

●        Kiina

●        Tšekin tasavalta

●        Tanska

●        Suomi

●        Ranska

●        Saksa

●        Kreikka

●        Unkari

●        Intia

●        Irlanti

●        Israel

●        Italia

●        Luxemburg

●        Malesia

●        alankomaat

●        Uusi-Seelanti

●        Norja

●        filippiinit

●        Puola

●        Portugali

●        Romania

●        Venäjä

●        Saudi-Arabia

●        Singapore

●        Slovakia

●        Etelä-Afrikka

●        Espanja

●        Ruotsi

●        Sveitsi

●        Turkki

●        Yhdistyneet arabiemiirikunnat

●        Yhdistynyt kuningaskunta

●        Yhdysvallat 


Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi 

Säilytämme henkilötietojasi sisäisten säilyttämismenettelyjemme mukaisesti, jotka määräytyvät oikeudellisten, lainsäädännöllisten ja ammatillisten velvoitteidemme, mukaan lukien sovellettavat tietosuojalait, ja hyvien käytäntöjen mukaisesti. Säilytysajat voivat vaihdella hallussamme olevien tietojen luonteen ja niiden säilyttämisen syiden mukaan, ja ne voivat muuttua. Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen. Kun tietojasi ei enää tarvita, poistamme ne turvallisesti. 


Miten suojaamme henkilötietojasi 

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että henkilötietosi ovat turvassa. Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset, fyysiset ja hallinnolliset menettelyt suojellaksemme verkkosivustollamme antamiasi tietoja luvattomalta käytöltä, epäasianmukaiselta käytöltä tai paljastamiselta, luvattomalta muokkaamiselta, laittomalta tuhoamiselta tai vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä. Kaikki työntekijät ja kaikki kolmannet osapuolet, joita käytämme tietojesi käsittelyyn, ovat velvollisia kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta.

Sinusta keräämämme tiedot saatetaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueella ("ETA") sijaitsevaan kohteeseen. Tietoja voi käsitellä myös ETA-alueella toimiva henkilökunta, joka työskentelee meille tai jollekin toimittajallemme.  

Kaikki meille antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimillemme. Kaikki maksutapahtumat salataan SSL-tekniikalla. Emme säilytä maksu- tai luottokorttitietoja emmekä jaa asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille muihin kuin edellä kuvattuihin tarkoituksiin. 

Jos olemme antaneet sinulle (tai olet valinnut) salasanan, jonka avulla pääset käyttämään tiettyjä sivustomme osia, olet vastuussa salasanan luottamuksellisuudesta. Pyydämme sinua olemaan jakamatta salasanaa kenenkään kanssa. 

Valitettavasti tiedonsiirto internetissä ei voi koskaan olla täysin turvallista. Vaikka teemme aina parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata sivustollemme siirrettyjen tietojesi turvallisuutta; kaikki siirto tapahtuu omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelyjä ja turvaominaisuuksia, joilla pyrimme estämään luvattoman käytön. 


Tietosuojaoikeutesi

Tiedonsaanti 

Tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on oikeus tutustua sinua koskeviin tietoihin. Voit käyttää tiedonsaantioikeuttasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Ota yhteyttä dpo@fruugo.com. 

Sinun oikeutesi 

Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Voit käyttää oikeuttasi estää tällainen käsittely merkitsemällä tietyt ruudut lomakkeisiin, joita käytämme tietojesi keräämiseen. Voit myös käyttää tätä oikeutta milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen dpo@fruugo.com. 

Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Lue lisää näistä oikeuksista jäljempänä: 

Pyydä pääsyä henkilötietoihisi (tunnetaan yleisesti nimellä "rekisteröidyn pääsypyyntö"). Näin voit saada kopion sinusta hallussamme olevista henkilötiedoista ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti. 

Pyydä oikaisemaan hallussamme olevat henkilötietosi. Näin voit saada kaikki puutteelliset tai virheelliset tietosi korjattua, vaikka meidän on ehkä tarkistettava meille antamiesi uusien tietojen oikeellisuus. 

Pyydä henkilötietojesi poistamista. Näin voit pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötiedot, jos meillä ei ole perusteltua syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä (ks. jäljempänä), jos olemme saattaneet käsitellä tietojasi lainvastaisesti tai jos meitä vaaditaan poistamaan henkilötietosi paikallisen lainsäädännön noudattamiseksi. Huomaa kuitenkin, että emme välttämättä voi aina noudattaa poistopyyntöäsi erityisistä oikeudellisista syistä, jotka ilmoitetaan sinulle tarvittaessa pyyntöäsi esitettäessä. 

Vastusta henkilötietojesi käsittelyä, jos vetoamme oikeutettuun etuun (tai kolmannen osapuolen etuun) ja jos jokin erityistilanteeseesi liittyvä seikka saa sinut vastustamaan käsittelyä tällä perusteella, koska koet sen vaikuttavan perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Sinulla on myös oikeus vastustaa, jos käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia oikeutettuja syitä käsitellä tietojasi, jotka syrjäyttävät oikeuksiasi ja vapauksiasi. 

Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Näin voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (Jos haluat, että säilytämme tiedot, vaikka emme enää tarvitsisi niitä, koska tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen, tai d) olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä ylivoimainen oikeutettu peruste tietojen käyttämiselle. 

Pyydä henkilötietojesi siirtoa sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain sellaisia automaattisia tietoja, joiden käyttämiseen olet alun perin antanut suostumuksesi tai joita käytimme sopimuksen tekemiseen kanssasi. 

Peruuta suostumuksesi milloin tahansa, jos käytämme suostumusta henkilötietojesi käsittelyyn. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksesi peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuuteen. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluja. Ilmoitamme sinulle, jos näin on, kun peruutat suostumuksesi. 

Jos haluat käyttää jotakin edellä mainituista oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä. Ota yhteyttä dpo@fruugo.com.

Sinun ei tarvitse maksaa maksua saadaksesi pääsyn henkilötietoihisi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai kohtuuton. Vaihtoehtoisesti meillä voi olla perusteltu syy kieltäytyä noudattamasta pyyntöäsi näissä olosuhteissa. 

Saatamme joutua pyytämään sinulta erityistietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa oikeutesi päästä käsiksi henkilötietoihisi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimenpide, jolla varmistetaan, että henkilötietoja ei luovuteta henkilöille, joilla ei ole oikeutta saada niitä. Saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää sinulta lisätietoja pyyntöösi liittyen, jotta voimme nopeuttaa vastaamistamme. 

Pyrimme vastaamaan kaikkiin laillisiin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joskus se voi kestää yli kuukauden, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla. 


Termien sanasto 

Laillinen perusta 

  • Oikeutettu etu tarkoittaa liiketoimintamme etua liiketoimintamme harjoittamisessa ja hallinnoinnissa, jotta voimme tarjota sinulle parhaan palvelun/tuotteen sekä parhaan ja turvallisimman kokemuksen. Varmistamme, että harkitsemme ja tasapainotamme kaikki mahdolliset vaikutukset sinuun (sekä myönteiset että kielteiset) ja oikeuksiisi ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme vuoksi. Emme käytä henkilötietojasi toimiin, joiden vaikutukset sinuun syrjäyttävät etumme (paitsi jos meillä on suostumuksesi tai jos laki sitä muutoin edellyttää tai sallii). Voit saada lisätietoja siitä, miten arvioimme oikeutettuja etujamme suhteessa mahdollisiin sinuun kohdistuviin vaikutuksiin tiettyjen toimintojen osalta ottamalla meihin yhteyttä.

  • Sopimuksen täyttäminen tarkoittaa tietojesi käsittelyä, kun se on tarpeen sellaisen sopimuksen täyttämiseksi, jonka osapuolena olet, tai jotta voidaan toteuttaa toimenpiteitä pyynnöstäsi ennen tällaisen sopimuksen tekemistä.

  • Lakisääteisen tai lainsäädännöllisen velvoitteen noudattaminen tarkoittaa henkilötietojesi käsittelyä, jos se on tarpeen meitä koskevan lakisääteisen tai lainsäädännöllisen velvoitteen noudattamiseksi.


Kolmannet osapuolet 

Ulkopuoliset kolmannet osapuolet 

  • Yhdistyneeseen kuningaskuntaan sijoittautuneet, henkilötietojen käsittelijöinä toimivat palveluntarjoajat, jotka tarjoavat tietotekniikka- ja järjestelmänhallintapalveluja.

  • Ammatilliset neuvonantajat, jotka toimivat henkilötietojen käsittelijöinä tai yhteisrekisterinpitäjinä, mukaan lukien Yhdistyneeseen kuningaskuntaan sijoittautuneet lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat ja vakuutusyhtiöt, jotka tarjoavat konsultti-, pankki-, laki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluja.

  • HM Revenue & Customs, sääntelyviranomaiset ja muut viranomaiset, jotka toimivat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan sijoittautuneina henkilötietojen käsittelijöinä tai yhteisvalvojina ja jotka vaativat tietyissä tilanteissa tietojenkäsittelytoimien raportointia.

  • Tietyt kolmannet osapuolet, esimerkiksi (mutta ei ainoastaan) Paypal, Bing, Mailchimp, Google ja Facebook, jotka tarjoavat maksupalveluja, markkinointipalveluja, analytiikkaa ja/tai asiakaspalvelun hallintaohjelmistoja. 


Ota yhteyttä 

Tätä tietosuojailmoitusta koskevat kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita, ja ne tulee lähettää osoitteeseen dpo@fruugo.com.