Etsi vahvistusviestini

Lähetämme seuraavat viestit sähköpostiosoitteeseen, jonka annat kassalla:

  1. Kiitos tilauksesta -viesti – tämä viesti lähetetään heti vahvistukseksi tilauksesi vastaanotosta, ja se sisältää tilauksen viitenumeron.
  2. Tilausvahvistus-viesti – tämä viesti lähetetään, kun jälleenmyyjä vahvistaa, että tilaus on hyväksytty ja sen käsittely on alkanut. Jos olet tehnyt ostoksia markkinapaikkamme eri jälleenmyyjiltä, saat erilliset vahvistukset tilauksen kustakin osasta.
  3. Tilaus lähetetty -viesti – tämä viesti lähetetään, kun jälleenmyyjä on lähettänyt tuotteesi. Jos olet tehnyt ostoksia markkinapaikkamme eri jälleenmyyjiltä, saat erilliset lähetysilmoitukset tilauksen kustakin osasta.
  4. Lähetyspäivitys-viesti – tämä viesti sisältää lähetyksen seurantatietoja. Huomaa, että se lähetetään vain, jos tilaus toimitetaan seurattavana lähetyksenä. Jos valitsit vakiopalvelun, et saa lähetyspäivitystä.


Käytämme sähköpostin tarkistusta vähentääksemme vahingossa annettujen virheellisten tietojen todennäköisyyttä, mutta erehdyksiä sattuu. Jos et saa ensimmäistä viestiä, näin on saattanut käydä. 

Toimi silloin näin:

  • Tarkista sähköpostisi roskapostikansio.
  • Tarkista Sosiaaliset verkostot- ja Tarjoukset-välilehdet (vain Gmail).
  • Lisää sitten no-reply@fruugo.com osoitteistoosi tai turvallisten luetteloon.


Jos et edelleenkään löydä kiitosviestiä:

Käy interaktiivisessa ohjekeskuksessamme (palaamalla edelliselle sivulle) ja vastaa muutamaan nopeaan kysymykseen, niin saat apua asiakaspalvelustamme. Älä yritä tehdä toista tilausta ennen kuin olemme varmistaneet yhdessä, että ensimmäinen tilaus epäonnistui.