Palautukset, hyvitykset ja vaihdot

Palautukset 

Voit palauttaa tilauksesi tai osan tilauksesta ja saada täyden hyvityksen, jos et jostain syystä ole tyytyväinen. 

Sinun täytyy rekisteröidä palautus 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja lähettää tavarat takaisin jälleenmyyjälle heidän ohjeidensa mukaisesti ilman tarpeetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa palautuksen rekisteröimisestä

Jos tilasit tuotteita eri jälleenmyyjiltä, noudata kunkin jälleenmyyjän erillisiä palautusohjeita.

 

Aloita palautus näin:

 1. Jos pakkauksessa tuli mukana palautusohjeet, noudata niitä ja palauta paketti suoraan jälleenmyyjälle. Sinun ei tarvitse ilmoittaa meille siitä, että haluat palauttaa tilauksen, jos sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot.
 2. Jos ei, siirry ohjekeskukseemme (palaamalla edelliselle sivulle) ja vastaa muutamaan nopeaan interaktiiviseen kysymykseen, niin saat palautuslomakkeen ja ohjeet. 

 

Tärkeä huomautus: Kaikki tilaukset täytyy palauttaa suoraan jälleenmyyjälle/jälleenmyyjille. Älä palauta mitään tuotteita Fruugon pääkonttoriin. Emme ole vastuussa mistään suoraan Fruugolle palautetuista tuotteista. 

Palautuksia koskevat samat poikkeukset kuin peruuttamisoikeutta.  Huomaa, että seuraavia tuotteita ei voi palauttaa:

 • tavarat, jotka on selkeästi personoitu tai valmistettu mittatilaustyönä
 • tavarat, jotka pilaantuvat nopeasti, esimerkiksi tuoreet hedelmät ja kukat
 • tavarat, joissa on terveys- ja hygieniariskejä avattuna, kuten meikit, alusvaatteet ja lävistyskorut
 • ääni- ja videotallenteet tai tietokoneohjelmistot, jos ne on avattu
 • sanoma- ja aikakauslehdet. 

 

Lisätietoja:

 • Palautettujen tavaroiden on oltava myyntikuntoisia.
 • Palautettujen tavaroiden on oltava pitämättömiä/käyttämättömiä ja niissä on oltava alkuperäiset laput ja pakkaukset.
 • Tavarat on pakattava niin, ettei tuote tai brändätty pakkaus (jos on) vahingoitu kuljetuksessa. Fruugo ja sen jälleenmyyjät eivät ole vastuussa kuljetuksen aikana vahingoittuneista tuotteista. 
 • On sinun vastuusi maksaa palautuksen postikulut, ellei tuote ollut saapuessaan viallinen tai vahingoittunut.
 • Jos palautat kaikki jälleenmyyjän tuotteet, hyvitämme alkuperäiset lähetyskulusi. Huomaa: jos päivitit pikatoimitukseen, hyvitämme kuitenkin vain vakiotoimituskulut.
 • Jos teit ostoksia usealta jälleenmyyjältä, lähetä tavarat kullekin jälleenmyyjälle erikseen.
 • Suosittelemme käyttämään seurattavaa postipalvelua (ja tarvittaessa vakuutusta tavaroille), johon sisältyy postitustodistus. Fruugo ja sen jälleenmyyjät eivät ole vastuussa palautuskuljetuksen aikana kadonneista tuotteista. 
 • Jos palautettava tuote lähetetään toiseen maahan, merkitse lähetykseen “RETURNED GOODS”, jotta jälleenmyyjälle ei aiheudu tullimaksuja palautuksesi vastaanotosta. 

 

Jos palautettava tilaus ei täytä näitä ehtoja, palautuksesi saatetaan hylätä ja palauttaa sinulle takaisin tai sinulle tarjota osittaista hyvitystä. 

 

Vahingoittuneet tai vialliset tuotteet

Jos tilauksesi saapui vahingoittuneena tai jos sinulla on ongelmia ostamasi tuotteen kanssa, ilmoita tästä jälleenmyyjälle mahdollisimman pian

 1. siirtymällä ohjekeskukseemme (palaamalla edelliselle sivulle) ja vastaamalla muutamaan nopeaan interaktiiviseen kysymykseen. 

Huomaa: Useimmat jälleenmyyjät vaativat kuvan tai videon, josta vahinko, vika tai väärä tuote käy ilmi, jotta he voivat tarjota ratkaisun. Yleisimmät ratkaisut ongelmiin, jotka liittyvät vahingoittuneisiin tai viallisiin tuotteisiin, ovat:

 • Jälleenmyyjä saattaa vaihtaa tuotteen.
 • Jälleenmyyjä saattaa tarjota alennuksen, jos pidät tuotteen, joka on vahingoittunut vain vähän.

Jos jälleenmyyjä ei voi vaihtaa tuotetta, etkä hyväksy alennusta, voit peruuttaa tilauksen, palauttaa tuotteen ja saada täyden hyvityksen. Jotkut jälleenmyyjät saattavat voida järjestää tuotteelle noudon. Jotkut jälleenmyyjät antavat sinulle tarran maksutonta palautusta varten. Jos jälleenmyyjä ei kuitenkaan pysty noutamaan tuotetta eikä antamaan tarraa maksutonta palautusta varten, he hyvittävät sinulle kohtuulliset palautuspostikulut, kun esität kuitin kuluista.

 

Toimituksen vastaanottamisesta kieltäytyminen

Jos kieltäydyt vastaanottamasta tilauksesi toimitusta tai osaa siitä (vaikka tuotteet ja pakkaukset eivät vaikuta vahingoittuneilta tai viallisilta), saatetaan tavaroiden hyvityksestä vähentää maksut ja veloitukset, joita jälleenmyyjälle aiheutuu vastaanottamatta jääneestä paketista. Sama pätee, jos seuranta näyttää, että toimitusta on yritetty ja tuote odottaa noutoa postitoimistosta, tuotetta ei ole noudettu ja se palautetaan lähettäjälle. 

Hyvitykset 

 • Saat hyvityksen 14 päivän kuluessa siitä, kun jälleenmyyjä vastaanottaa palautuksesi.
 • Jos jälleenmyyjä on tarjoutunut noutamaan tavarat, saat hyvityksen 14 päivän kuluessa sopimuksesi peruutuksesta.
 • Saat sähköpostiviestin, kun tuotteet ovat saapuneet jälleenmyyjälle ja palautus hyväksytty.
 • Hyvitys tehdään samalla maksutavalla, jota alun perin käytit tavaroiden ostamiseen. Joitakin pankkisiirtomaksuja, kuten Multibanco-maksuja, ei ole mahdollista hyvittää. Ota tällöin meihin yhteyttä ohjeiden saamiseksi.
 • Hyvityksen näkyminen tililläsi kestää tavallisesti 1–5 arkipäivää riippuen käytetystä maksutavasta. 

Vaihdot 

Emme valitettavasti pysty vaihtamaan tuotteita. Noudata palautusohjeita yllä kerrotun mukaisesti.