Toimitus

Toimitusajat 

Toimitusajat riippuvat monista tekijöistä, kuten kassalla tekemistäsi toimitustapaan liittyvistä valinnoista. 

Näet jälleenmyyjän sijainnin ja arvioidun toimitusajan, kun napsautat Toimitus-kohtaa tuotesivulla. 

Kotimaan vakiotoimitus – kun jälleenmyyjän maa ja toimitusmaa ovat samat. Kestää noin 2–5 päivää lähetyksestä. Vakiotoimitus ei tyypillisesti sisällä seuranta- tai toimitustodistuspalvelua. 

Kansainvälinen vakiotoimitus – kun jälleenmyyjän maa ja toimitusmaa eivät ole samat. Kestää noin 5–14 arkipäivää lähetyksestä. Vakiotoimitus ei tyypillisesti sisällä seuranta- tai toimitustodistuspalvelua. 


Kotimaan pikatoimitus – kun jälleenmyyjän maa ja toimitusmaa ovat samat. Kestää noin 1–2 arkipäivää lähetyksestä. Pikatoimitus sisältää tyypillisesti seuranta- ja toimitustodistuspalvelun. 

Kansainvälinen pikatoimitus – kun jälleenmyyjän maa ja toimitusmaa eivät ole samat. Kestää noin 3–7 arkipäivää lähetyksestä. Pikatoimitus sisältää tyypillisesti seuranta- ja toimitustodistuspalvelun. 

Vastaanottajan kuittaus saatetaan vaatia. 

Kun saatavilla on useita toimitusvaihtoehtoja, voit valita haluamasi niistä kassalla. Olemme markkinapaikka, joten vaihtoehdot voivat vaihdella ostoskorisi tuotteiden mukaan.

Huomaa: kuten toimituspalveluissa aina, annetut toimitusajat ovat arvioita, eikä niitä voida taata. Ne eivät myöskään sisällä tulliselvityksiin kuluvaa aikaa, johon emme voi vaikuttaa. Varaudu lisäaikaan erityisesti Etelä-Afrikan toimituksissa Etelä-Afrikan tullissa ja postipalvelussa esiintyvien viiveiden vuoksi. 
*Lue myös koronavirusta koskeva tiedotteemme, jossa on lisätietoa tilanteen vaikutuksesta toimituksiin.

 

Toimituskulut 

Toimituskulut riippuvat monista tekijöistä, kuten kassalla tekemistäsi toimitustapaan liittyvistä valinnoista. 

Tuotesivuilla näkyvissä toimitushinnoissa on oletuksena toimitus siihen maahan, jonka Fruugo-sivustoa katselet. Jos esimerkiksi katselet sivustoa fruugo.es, näytetään Espanjan toimitushinnat. Jos vaihdat toimitusmaata kassalla, kulut päivitetään sen mukaan.

Jos sinulla on Fruugo-tili, voit vaihtaa tilisi toimitusmaan seuraavasti:

  1. Kirjaudu tilillesi.

  2. Valitse tilisi.

  3. Valitse Henkilökohtaiset tiedot.

  4. Päivitä toimitusmaa. 

Tämä vaikuttaa tuotetietosivuillamme näkyviin toimituskuluihin. 

Toimituskulut näytetään kassalla viimeisellä sivulla ennen tilauksen lähettämistä. Huomaa, että on tärkeää valita kassalla oikea toimitusmaa. Jos toimitusmaa ei vastaa toimitusosoitetta, tilauksesi peruutetaan, sillä kustannukset on tällöin laskettu virheellisesti. 

Jos tilaukseesi tulee ylimääräisiä toimituskuluja esimerkiksi tuotteen painon ylittäessä kuriirin rajan tai toimituskohteen ollessa hyvin syrjäinen, otamme sinuun yhteyttä. Voit valita, edetäänkö vai peruutetaanko tilaus. 

 

Toimitusosoitetta koskevat rajoitukset 

Toimitamme tällä hetkellä 42 maahan:

Australia, Itävalta, Bahrain, Belgia, Kanada, Kiina, Tšekki, Tanska, Egypti, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Japani, Luxemburg, Malesia, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Filippiinit, Puola, Portugali, Qatar, Romania, Venäjä, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, Britannia, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdysvallat. 

Meitä sitovat kansalliset ja kansainväliset määräykset tiettyjen tuotteiden kuljetuksesta tiettyihin kohteisiin. Nämä maakohtaiset toimitusrajoitukset tarkoittavat, etteivät kaikki tuotteet ole saatavilla toimitettavaksi kaikkiin kohteisiin.

Näytämme vain tuotteet, jotka ovat saatavilla toimitettavaksi maahasi. 

Toimitamme tilauksia Packstation-osoitteisiin vain, kun kassalla on annettu maksukortin rekisteröity laskutusosoite.

 

Kuriirit 

Jälleenmyyjämme käyttävät tilausten toimitukseen johtavia kansainvälisiä kuriiripalveluja sekä paikallisia postipalveluja lähtö- ja kohdemaan sekä tuotteen tyypin mukaan. 

Sinun ei valitettavasti ole mahdollista valita tiettyä kuriiria.

Kun paketti saapuu maahasi, se saatetaan luovuttaa paikalliseen postipalveluun, jolloin paketti täytyy ehkä noutaa paikallisesta noutopisteestä.