Kuvaus
Suolatun kotelon käyttöSuolatut kotelot kovetetaan suolalla, eivätkä ne huonone sen jälkeen, kun niitä on säilytetty huoneenlämmössä puoli vuotta, ja kylmäsäilytyksen säilyvyysaika on yksi vuosi. Käyttö: pese ensin suola kotelon pinnalta kylmällä tai lämpimällä vedellä (voit pestä sen pois noin kolme kertaa) ja liota 20 minuuttia (Käytä puhdasta vettä, älä käytä kiehuvaa vettä kotelon pesemiseen tai liottamiseen). Aseta makkarat sivuun. Yksi kertakäyttöEi niin paljon, voit ottaa muutaman pesttäväksi ja jäähdyttää ne, joita ei ole pesty. Käytä suolaa, jos et voi käyttää sitä sen jälkeen, kun olet tehnyt sen, purista vesi, sitten suolakurkkua, purista ja purista sitä useita kertoja, ja se voidaan säilyttää jääkaapissa. Kodin täyttömakkaraprosessi 1. Liota kotelo kylmässä vedessä suolaisen maun poistamiseksi ja aseta sivuun.2. Vähärasvaisen lihan jauheliha ja rasvan leikkaaminen 1 cm:n kuutioiksi.3. Laita kaikki mausteet vähärasvaiseen lihatäytteeseen ja rasvakuutioihin ja sekoita keskenään.4. Kaada sekoitettu liha koteloon suppilolla, työnnä silmä neulalla suolistoon ilman vapauttamiseksi ja purista se käsinTäyteys, kun täyte on 12-15 cm pitkä, sido molemmat päät narulla ja sido se täytön aikana, kunnes koko suolisto on täytetty.5. Huuhtele täytetyt makkarat ja ripusta ne bambupylväisiin altistumista tai paistamista varten. Yleensä ne altistuvat auringolle 5 aurinkoisena päivänä ja ottavat ne sitten. Aseta se viileään ja tuuletettuun paikkaan ja ripusta se kuukauden ajan. Varotoimet höyrytetyn makkaran valmistamiseksiVarotoimet suolalla täytettyjen makkaroiden suoralle höyryttämiselle:Lihaa ei voida täyttää liian täyteen (romahtanut liha käy, koska liha laajenee höyrytysprosessin aikana ja se on helppo täyttää liikaa)Riko kotelo. Täytetyt makkarat ripustetaan parhaiten viileään ja tuuletettuun paikkaan yli 2 tunniksi, kunnes iho on kuiva ja höyrytetty kattilassa kylmällä vedelläKiehumisen jälkeen vähennä lämpöä alhaiseksi, keitä 3-5 minuuttia, avaa kansi ja käytä sterilointineulaa tai hammastikkua puhkaisemaan makkara tyhjentymään, ja sitten höyryä keskilämmöllä20 minuuttia. (Ota reikä noin kolmen senttimetrin etäisyydelle toisistaan) Kun makkaroiden annetaan jäähtyä, ne voidaan säilyttää jääkaapissa. Sulata ja paista ennen syömistäSe voidaan grillata tai paistaa.
-
Merkki:
Unbranded
-
Kategoria:
Kamara
-
Väri:
Keltainen
-
Fruugo ID:
128547904-270188286
-
EAN:
661558713387
Tuoteturvallisuustiedot
Katso tätä tuotetta koskevat tuoteturvallisuustiedot alla
Seuraavat tiedot tarjoaa tätä tuotetta myyvä riippumaton kolmas osapuoli.
Tuoteturvallisuustarrat
Turvallisuusvaroitukset:
Älä anna vauvojen tai lasten koskettaa sitä. Vain yli 18-vuotiaat aikuiset voivat käyttää sitä yksin