Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage

199,00 €
ja 5,99 € toimitus

Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage

  • Merkki: Unbranded
Myynyt:

Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage

  • Merkki: Unbranded

199,00 €

Vain 2 jäljellä varastossa
ja 5,99 € toimitus
Myynyt:

199,00 €

Vain 2 jäljellä varastossa
ja 5,99 € toimitus

Hyväksymme seuraavat maksutavat

Kuvaus

Condition: Brand New Format: Hardcover - Publisher: Oxford University Press - Publisher Date: 2002 - Pages: 272 Pages - Dimensions: 236 mm 156 mm - Category: Engineering & Technology Textbook
  • Merkki: Unbranded
  • Kategoria: Tieteis- ja fantasiakirjallisuus
  • Tekijä: Chi-Tang Ho, Tung-Ching Lee
  • Formaatti: Hardcover
  • Julkaisuaika: 2002
  • Kustantaja / Levy-yhtiö: Oxford University Press
  • Kieli: English
  • Pituus: 272 Pages
  • Koko: 236 mm 156 mm
  • Fruugo ID: 336426135-740036525
  • ISBN: 9780841237650

Toimitus ja palautukset

Lähetetään 3 päivän kuluessa

  • STANDARD: 5,99 € - Toimitus välillä pe 07 marraskuuta 2025–ti 18 marraskuuta 2025

Lähetyspaikka: Iso-Britannia.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö