69,00 €
ja 10,49 € toimitus

Food Science

  • Merkki: Unbranded
Myynyt:

Food Science

  • Merkki: Unbranded
Hinta: 69,00 €
Myynyt:
69,00 €
ja 10,49 € toimitus

Varastossa

Hyväksymme seuraavat maksutavat

Kuvaus

1 Introduction: Food Science as a Discipline. - 2 Characteristics of the Food Industry. - 3 Constituents of Foods: Properties and Significance. - 4 Nutritive Aspects of Food Constituents. - 5 Unit Operations in Food Processing. - 6 Quality Factors in Foods. - 7 Food Deterioration and its Control. - 8 Heat Preservation and Processing. - 9 Cold Preservation and Processing. - 10 Food Dehydration and Concentration. - 11 Irradiation Microwave and Ohmic Processing of Foods. - 12 Fermentation and Other Uses of Microorganisms. - 13 Milk and Milk Products. - 14 Meat Poultry and Eggs. - 15 Seafoods. - 16 Fats Oils and Related Products. - 17 Cereal Grains Legumes and Oilseeds. - 18 Vegetables and Fruits. - 19 Beverages. - 20 Confectionery and Chocolate Products. - 21 Principles of Food Packaging. - 22 Food Processing and the Environment. - 23 Food Safety Risks and Hazards. - 24 Governmental Regulation of Food and Nutrition Labeling. - 25 Hunger Technology and World Food Needs. Language: English
  • Merkki: Unbranded
  • Kategoria: Koulutus
  • Formaatti: Paperback
  • Artisti: Norman N. Potter
  • Julkaisuaika: 2012/11/09
  • Kustantaja / Levy-yhtiö: Springer
  • Kieli: English
  • Sivumäärä: 608
  • Fruugo ID: 336087613-739694146
  • ISBN: 9781461372639

Toimitus ja palautukset

Lähetetään 5 päivän kuluessa

  • STANDARD: 10,49 € - Toimitus välillä pe 24 lokakuuta 2025–ke 29 lokakuuta 2025

Lähetyspaikka: Iso-Britannia.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö