89,00 €
ja 9,99 € toimitus

Science of Food

  • Merkki: Unbranded
Myynyt:

Science of Food

  • Merkki: Unbranded

89,00 €

Varastossa
ja 9,99 € toimitus

14 päivän palautuskäytäntö

Myynyt:

89,00 €

Varastossa
ja 9,99 € toimitus

14 päivän palautuskäytäntö

Maksutavat:

Kuvaus

Science of Food

Julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 1998. Oppikirja tarjoaa perusteellisen perustan BTEC National HNC / D: n ja GNVQ Hospitality and Cateringin ruoanvalmistuksen tieteelle. Se on hyödyllinen myös kotitalous-, elintarviketiede-, elintarviketeknologia-, ravitsemus- ja ravitsemuskursseilla. Aiheet esitellään selkeillä ja ytimekkäillä selityksillä, joita tukevat ajantasaiset tiedot. Kieli: englanti
  • Merkki: Unbranded
  • Kategoria: Koulutus
  • Formaatti: Nid.
  • Julkaisuaika: 1996/09/19
  • Artisti: K.B. Sherrington
  • Kustantaja / Levy-yhtiö: Taylor & Francis
  • Kieli: englanti
  • Sivumäärä: 340
  • Fruugo ID: 337475359-741113322
  • ISBN: 9780750623735

Toimitus ja palautukset

Lähetetään 6 päivän kuluessa

  • STANDARD: 9,99 € - Toimitus välillä ke 14 tammikuuta 2026–ma 19 tammikuuta 2026

Lähetyspaikka: Iso-Britannia.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö