Peruutukset ja muutokset.

Peruutukset 

Useimmissa tapauksissa tilausta ei ole mahdollista peruuttaa sen jälkeen, kun se tehty, sillä useimpien tilausten käsittely aloitetaan välittömästi (poikkeuksena tuotteet, joita ei ole heti saatavilla).

Jos haluat yrittää peruuttaa tilauksen

  1. Siirry ohjekeskukseemme (palaamalla edelliselle sivulle) ja vastaa muutamaan nopeaan interaktiiviseen kysymykseen. 

Jos tilauksesi peruuttaminen on mahdollista, jälleenmyyjä ilmoittaa sinulle asiasta. Jos tilausta ei voi peruuttaa, esimerkiksi jos tilaus on jo lähetty, odota toimitusta ja palauta sitten tuotteet. Lisätietoa palautuksesta löydät usein kysyttyjen kysymysten kohdasta Palautukset, hyvitykset ja vaihdot

 

 

Muutokset 

Joissakin tapauksissa voi olla mahdollista tehdä tilaukseen pieniä muutoksia, mutta vain, jos jälleenmyyjä ei ole vielä vahvistanut tai lähettänyt tilausta. Pieniä muutoksia ovat esimerkiksi tuotteen koon tai värin muuttaminen tai vähäiset muutokset toimitusosoitteeseen. Ei ole mahdollista vaihtaa toiseen tuotteeseen, joka on eri arvoinen, eikä vaihtaa toimitusosoitetta kokonaan toiseen osoitteeseen.

Jos haluat yrittää muuttaa tilausta

  1. Siirry ohjekeskukseemme (palaamalla edelliselle sivulle) ja vastaa muutamaan nopeaan interaktiiviseen kysymykseen. 

Jos tilausta ei voi muuttaa, esimerkiksi jos tilaus on jo lähetty, odota toimitusta ja palauta sitten tuotteet. Lisätietoa palautuksesta löydät usein kysyttyjen kysymysten kohdasta Palautukset, hyvitykset ja vaihdot. 

Jos olet antanut toimitusosoitteen väärin, etkä pysty päivittämään sitä, katso lisätietoja napsauttamalla tässä.