309,00 €
ja 9,99 € toimitus

Cheesemaking Practice

  • Merkki: Unbranded
Myynyt:

Cheesemaking Practice

  • Merkki: Unbranded

309,00 €

Varastossa
ja 9,99 € toimitus

14 päivän palautuskäytäntö

Myynyt:

309,00 €

Varastossa
ja 9,99 € toimitus

14 päivän palautuskäytäntö

Maksutavat:

Kuvaus

Cheesemaking Practice

1 Juuston lyhyt historia. - 2 Juuston merkitys elintarvikkeena. - 3 Juustolajikkeet. - 4 Johdatus juustonvalmistukseen. - 5 Maito juustonvalmistuksen raaka-aineena. - 6 Bakteriologia suhteessa juustonvalmistukseen. - 7 Happamuuden ja kemiallisen analyysin testit prosessinohjauksessa. - 8 Juustomaidoissa käytetyt lisäaineet. - 9 Aloituskulttuurit. - 10 Juustomaitojen valmistus. - 11 Koagulantit ja saostusaineet. - 12 Juustonvalmistus. - 13 Juuston valmistus. - 14 Juustonvalmistuksen koneistaminen. - 15 Juuston kypsytys. - 16 Juustovirheet ja juuston luokittelu. - 17 Maidon ja heran kalvosuodatus. - 18 Juustohera ja sen käyttötarkoitukset. - 19 Valitut juustoreseptit. Kieli: englanti
  • Merkki: Unbranded
  • Kategoria: Koulutus
  • Formaatti: Nid.
  • Julkaisuaika: 2012/10/06
  • Artisti: R. Andrew Wilbey
  • Kustantaja / Levy-yhtiö: Springer
  • Kieli: englanti
  • Fruugo ID: 343653002-752834018
  • ISBN: 9781461376675

Toimitus ja palautukset

Lähetetään 6 päivän kuluessa

  • STANDARD: 9,99 € - Toimitus välillä ke 14 tammikuuta 2026–ma 19 tammikuuta 2026

Lähetyspaikka: Iso-Britannia.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö