Kuvaus
100 % puhdasta luonnollista BIO-kaakaota rasvattomassa jauheessa (10-12 % rasvaa) luomuviljelystä ja reilusta kaupasta.
Tämä kaakao on alkalisoitu, mikä on prosessi, joka neutraloi luonnollisen kaakaojauheen hapot ja samalla vähentää sen katkeruutta yhdellä pisteellä. Tämä prosessi tunnetaan myös nimellä "hollantilainen" tai hollantilainen prosessi, koska se oli hollantilainen suklaavalmistaja, joka oli vastuussa sen keksimisestä.
Tämä tehostaa kaakaon väriä, sen makua ja vähentää sen happamuutta, mikä tekee siitä myös liukoisemman (jotta se liukenee helposti nesteisiin). Mayat viljelivät kaakaota jo yli 2500 vuotta sitten.
Cacao tulee mayojen kielestä: - cac, joka tarkoittaa punaista (viittaen hedelmän kuoren väriin), ja cau, joka ilmaisee ajatuksia voimasta ja tulesta.
Kaakao on erinomaista surua, ahdistusta ja ärtyneisyyttä vastaan, koska se sisältää teobromiinia, kofeiinia ja teofylliiniä, jotka stimuloivat erilaisia fysiologisia toimintoja, kuten hermostoa ja verenkiertoa.
Kansainvälisten instituutioiden tekemät tutkimukset ovat osoittaneet, että kaakaolla on terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat säätelemään sydämen laajenemis- ja supistumisliikkeitä, minkä vuoksi sillä on rooli sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä.
Sen kulutus voi jopa vähentää joidenkin syöpien riskiä.
Kaakao on myös tärkeä energianlähde.
Luomukaakaon tuotanto muodostaa erittäin heikon osan maailman kaakaontuotannosta, joka ei nouse 1 prosenttiin. Luomukaakaosta valmistettujen tuotteiden kysyntä kasvaa kuitenkin erittäin nopeasti, kun ihmisten huolenaihe käyttämiensä tuotteiden elintarviketurvallisuudesta korostuu.
Luomukaakao on kalliimpaa kuin tavallinen kaakao, minkä ansiosta tuottajat voivat kattaa korkeat tuotantokustannukset ja maksaa sertifioinnista.
Sekoita 1-3 tl kaakaojauhetta pieneen maitoon ja kuumenna 2-3 minuuttia. Lisää loput maidosta ja sokerista makusi mukaan.
Tämä kaakaojauhe on ihanteellinen herkullisten jälkiruokien tai vanhanaikaisen kuuman suklaan valmistukseen.
Saattaa sisältää jäämiä gluteenia sisältävistä viljoista, munia, soijaa, maitoa, pähkinöitä, selleriä, sulfiittia ja lupiinia.
FR-BIO-01 EU:n ulkopuolinen maatalous Norsunluurannikko.
-
Fruugo ID:
238332260-510966978
-
EAN:
8436007107381
Verkkosivustolla olevaa tietoa lääkkeistä, vitamiineista ja lisäravinteista (tai niihin rinnastettavista tuotteista) ei ole tarkoitettu käytettäväksi sairauksien tai tautien diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ennaltaehkäisyyn. Tällä sivustolla annettu tieto ei ole neuvontaa eikä sillä tule korvata lääkäreiden, apteekkihenkilökunnan tai muiden lääketieteen ammattilaisten antamia ohjeita. Mikäli koet, että terveydentilassasi on huomionarvoisia asioita, ota yhteyttä omaan terveyspalveluntarjoajaasi ennen tämän tuotteen käyttöä. Luethan aina pakkausmerkinnät ja noudatat tuotteen mukana tulevia ohjeita ennen ktuotteen käyttöä. Ethän luota vain sivustollamme annettuihin tietoihin.
Tuoteturvallisuustiedot
Katso tätä tuotetta koskevat tuoteturvallisuustiedot alla
Seuraavat tiedot tarjoaa tätä tuotetta myyvä riippumaton kolmas osapuoli.
Tuoteturvallisuustarrat
Turvallisuusvaroitukset:
Se voi sisältää jäämiä viljasta, joka sisältää gluteenia, munia, soijaa, maitoa, pähkinöitä, selleriä, sulfiittia ja lupiinia. Tämä kaakao on alkalisoitu, mikä on prosessi, joka neutraloi luonnollisen kaakaojauheen hapot ja samalla vähentää sen katkeruutta yhdellä pisteellä. Tämä prosessi tunnetaan myös hollantilaisena tai hollantilaisena prosessina, koska hollantilainen suklaa oli vastuussa sen keksimisestä. Tämä tehostaa kaakaon väriä, sen makua ja vähentää sen happamuutta, mikä tekee siitä myös liukoisemman liuottamaan sen helposti nesteisiin. Mayat viljelivät kaakaota jo yli 2 500 vuotta sitten. Kaakao tulee mayojen kielestä cac, joka tarkoittaa punaista viitaten hedelmäkuoren väriin, ja cau, joka ilmaisee ajatuksia voimasta ja tulesta. Kaakao on erinomainen surua, ahdistusta ja ärtyneisyyttä vastaan, koska se sisältää teobromiinia, kofeiinia ja teofylliiniä, jotka stimuloivat erilaisia fysiologisia vaikutuksia, mukaan lukien hermosto ja verenkierto. Kansainvälisten instituutioiden tekemät tutkimukset ovat korostaneet, että kaakaolla on hyödyllisiä ominaisuuksia terveydelle. Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat säätelemään sydämen laajenemis- ja supistumisliikkeitä, minkä vuoksi sillä on rooli sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä. Sen kulutus voi jopa vähentää joidenkin syöpien riskiä. Kaakao on myös tärkeä energianlähde. Luomukaakaon tuotanto on erittäin heikko osa maailman kaakaontuotannosta, joka ei saavuta 1%. Luomukaakaosta valmistettujen tuotteiden kysyntä kasvaa kuitenkin hyvin nopeasti, kun ihmisten huoli kuluttamiensa tuotteiden elintarviketurvallisuudesta kasvaa entisestään. Luomukaakao on kalliimpaa kuin tavallinen kaakao, minkä ansiosta tuottajat voivat kattaa korkeat tuotantokustannukset ja maksaa sertifioinnista.
Ainesosat:
100% puhdasta kaakaota. Alkuperäorganisaatio CJ SCEB Norsunluurannikko.