5,47 €
ja 12,54 € toimitus

Shoyu mild 125 ml

Myynyt:
(Premium Myyjä)

Shoyu mild 125 ml

5,47 €

Vain 5 jäljellä varastossa
ja 12,54 € toimitus

14 päivän palautuskäytäntö

Myynyt:
(Premium Myyjä)

5,47 €

Vain 5 jäljellä varastossa
ja 12,54 € toimitus

14 päivän palautuskäytäntö

Maksutavat:

Kuvaus

Shoyu mild 125 ml

Shoyu is a mild soy sauce made from soy beans, wheat, and koji (a unique Japanese mushroom). Prepared according to a centuries-old recipe. Fermentation time: 18 months Shoyu is a mild soy sauce, which is made from soy beans, wheat and koji (a unique Japanese mushroom). Our shoyu is fermented by Japanese experts, who have been making shoyu for generations, using traditional techniques. Shoyu ferments for a minimum of 18 months, you can taste that Delicious in soups (miso), with soba or udon noodles, in stir-fries or in a sauce for sushi. Good to know: Mild Japanese soy sauce Contains all 5 flavors (salty, sour, sweet, bitter and umami) Made following a centuries-old Japanese recipe Fermented for a minimum of 18 months in 100-year-old cedar wood barrels. Delicious in soup (miso), noodle dishes, salads (seaweed) and as a dip for sushi Made in Japan Use as a substitute for salt, as a sauce for sushi or as a base for sauces or dressings. Contains: Soy, wheat, gluten and wheat. May contain traces of: Barley. After opening, store in the refrigerator until the expiration date. NL-BIO-01
  • Fruugo ID: 237600710-509200724
  • EAN: 8713576271058

Tuoteturvallisuustiedot

Katso tätä tuotetta koskevat tuoteturvallisuustiedot alla

Seuraavat tiedot tarjoaa tätä tuotetta myyvä riippumaton kolmas osapuoli.

Tuoteturvallisuustarrat

CE Mark
Turvallisuusvaroitukset: Contains Soy, wheat, gluten and wheat. May contain traces of Barley. Shoyu is a mild soy sauce, which is made from soy beans, wheat and koji a unique Japanese mushroom. Our shoyu is fermented by Japanese experts, who have been making shoyu for generations, using traditional techniques. Shoyu ferments for a minimum of 18 months, you can taste that Delicious in soups miso, with soba or udon noodles, in stirfries or in a sauce for sushi. Good to know Mild Japanese soy sauce Contains all 5 flavors salty, sour, sweet, bitter and umami Made following a centuriesold Japanese recipe Fermented for a minimum of 18 months in 100yearold cedar wood barrels. Delicious in soup miso, noodle dishes, salads seaweed and as a dip for sushi Made in Japan After opening, store in the refrigerator until the expiration date.
Ainesosat: Water, soybeans China, wheat Turkey, sea salt Australia, koji ferment Japan. organic farming

Toimitus ja palautukset

Lähetetään 24 tunnin kuluessa

  • STANDARD: 12,54 € - Toimitus välillä ma 12 tammikuuta 2026–to 15 tammikuuta 2026

Lähetyspaikka: Espanja.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle toiveidesi mukaisesti. Jos sinulle toimitettu tilaus kuitenkin on puutteellinen tai sisältää tilaamattomia tuotteita, tai jos et jostain muusta syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain. Saat tuotteista täyden hyvityksen. Näytä koko palautuskäytäntö

Tuotteen vaatimustenmukaisuustiedot

Katso tätä tuotetta koskevat yhteensopivuustiedot alla.

Seuraavat tiedot tarjoaa tätä tuotetta myyvä riippumaton kolmas osapuoli.

Valmistaja:
Alla oleva informaatio sisältää Fruugossa myytävän tuotteen valmistajan yhteystiedot.

  • Terrasana
  • NATURALEADER IMPORT EXPORT, SL
  • CALLE RAMON Y CAJAL
  • Todelo
  • ES
  • 13001
  • vmirasierra@naturlider.com
  • 915171822

Vastuuhenkilö EU:ssa:
Alla oleva informaatio sisältää EU:n alueen vastuuhenkilön yhteystiedot. Vastuuhenkilö on EU:n alueella sijaitseva nimetty talouden toimija, joka on vastuussa asianomaisen EU:n alueelle myytävän tuotteen vaatimustenmukaisuudesta.

  • Virginia Gómez Bravo
  • NATURALEADER IMPORT EXPORT, SL
  • CALLE RAMON Y CAJAL
  • Todelo
  • ES
  • 13001
  • vgomez@naturlider.com
  • 915171822